Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σωφρονάκη, τι άλλο ήθελες;

sofronis_apollonΟ Πεπ Γκουαρντιόλα του Απόλλωνα, Σωφρονάκης Αυγουστής, τι άλλο ήθελε να του κάνουν στο χθεσινό του παιχνίδι για να μην έχει παράπονο. Ρε κόκκινη αυστηρότατη στο 1-0 τους έδωσαν, ρε τον τερματοφύλακα τους στο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν 1-0 έκαναν χωρίς κανένα λόγο, ρε αυστηρό πέναλτι στο 1-0 του έδωσαν, τι άλλο έπρεπε να κάνουν για να σας βοηθήσουν ρε Σωφρωνάκη;

Ο κέλλης ο Τρατούλης έκανε τα πάντα για να φύγετε με τους τρεις βαθμούς από το Δασάκι, αλλά εσύ δεν εκτιμάς τίποτα. Το μόνο που έμεινε να κάνει, ήταν κεφαλιά ψαράκι και να βάλει γκολ του Εθνικού και εσύ τα λες και από πάνω!!! Ακούστε τι ξεστόμισε ο αθεόφοβος «…  Ξέρουμε πολύ καλά που βρισκόμαστε, ξέρουμε σε ποια χώρα είμαστε…», ποιος;;;; ο Σωφρονάκης του Απόλλωνα, που η ιστορία δεν τους έχει πουθενά. Συγγνώμη, η ιστορία γράφει ότι έχετε πάρει 2 πρωταθλήματα από το 1954, που έχετε δημιουργηθεί!!!

Από την στιγμή που είστε ακόμη μέσα στους στόχους σας γιατί αγχώνεστε; Υπάρχουν πολλές αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Φοβάστε μήπως και δεν τα καταφέρετε να βγείτε Ευρώπη; Μικρό το κακό. Δεν είναι και η πρώτη φορά. Εσείς κάθε δόξα κυρίου.τα καταφέρνετε φέτος, γιατί βάζετε τόση πιέσει στην ομαδούλα σας, για να πάθετε και κανένα εγκεφαλικό;;;!!!

Σαν απομίμηση που είσαστε Σωφρονάκη μας πολύ καλά τα πήγαινε. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να υπάρχει συναγωνισμός για την δεύτερη και τρίτη θέση. Μην τα παρατάτε τόσο ευκολά, με την πρώτη αποτυχία. Για να φτάσετε στην κορυφή, εκεί που είναι ο πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ, πρέπει να μοχθείτε και να προσπαθείτε κάθε χρόνο και όχι κάθε δίσεκτο!!!

Επειδή ετοιμάζουμε και της βαλίτσες μας για το Μπιλμπάο δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Σοφρωνάκη μου, σου ευχόμαστε καλή Τσικνοπέμπτη και να προσέχεις από τα λουκάνικα να μην σου σταθούν, την ώρα που θα μας βλέπεις LIVE από SAN MAMES του BILBAO.

WATCH US LIVE, AT 22:05, FROM BILBAO

Υ.Γ. Φιλάκια στο Κιρζούη μας.

Hitman

Like
Share
Tweet