Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σωματείο ΑΠΟΕΛ…ρυθμιστής

Στις επερχόμενες εκλογές του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, όπως δείχνουν τα πράγματα το Σωματείο μας, θα είναι ο ρυθμιστής, για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής μας εταιρείας.

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ, κατέχει αυτή την στιγμή, ένα ποσοστό γύρο στο 5% των μετοχών της Εταιρείας, από την δωρεάν που έχει κάνει πριν χρόνια ο κ. Κυριάκος Ζιβανάρης. Αυτό το ποσοστό του 5% είναι αρκετά δυνατό για να καθορίσει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Εμείς πιστεύουμε, ότι το Σωματείο μας έχει την υποχρέωση, πριν κατάθεση την ψήφο του, να  εξηγήσει στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ το σκεπτικό του και τους λόγους της αποφασής του.

Να μην ξεχνάμε, ότι αυτή εκλογική συνέλευση, θα είναι η κρισιμότερη μέχρι στιγμής, γιατί θα κρίνει την βιωσιμότητα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και γενικά όλου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ.

Περιμένουμε από το Σωματείο μας, να ενημέρωση τους ΑΠΟΕΛιστες για το τι θα πράξουν. Σιγουρά οι παραιτήσεις που ακούμε καθημερινά, έχουν να κάνουν με τις εκλογές και αυτό δείχνει ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου μας, υπάρχουν 2 παρατάξεις.

Ο ΑΠΟΕΛ

ΕΙΝΑΙ Ο

ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet