Σπουδαίο και σημαντικό διπλό, αλλά… (Βίντεο)

midland-apoelΗ εκτός έδρας νίκη μας έπι της Μιντλαντ στην Δανία με 1-2, είναι ένα πάρα πολύ σπουδαίο και σημαντικό διπλό για πολλούς λόγους. 1. Μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης σε ομίλους. 2. Είναι η πρώτη μας νίκη για φέτος. 3. Διπλό έχει πάρα πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες να κάνουμε. 4. Η ομάδα άρχισε να πιάνει ομοιογένεια και να ανεβάζει στροφές. 5. Μετά από τρεις αγώνες μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να σε βοηθήσουν για την συνέχεια….

Η ομάδα μας είχε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου στην αρχή δεχτικέ μια μικρή πίεση από τον αντίπαλο, αλλά όταν βάλαμε εμείς την πίεση ο αντίπαλος έκανε αρκετά λάθη και δεν τα αφήσαμε να πάνε χαμένα. Ο Ντε Βινσεντι κάνει ακριβός ότι έκανε στην περσινή σεζόν, σκοράρει και παίρνει την ομάδα μας από το χέρι και μας οδηγεί στους ομίλους. Έπαιξε στην θέση που του αρμόζει και απέδωσε τα μέγιστα. Πειράματα τέλος με αυτό το παίχτη. Εκεί είναι η θέση του και εκεί πρέπει να αγωνίζεται. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, μόνο κέντρο της επίθεσης.

Πάρα πολύ καλή παρουσία είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον αγώνα, με τον Μακρίδη να καταπίνει χιλιόμετρα και να μην τους αφήνει να ανασάνουν ούτε λεπτό. Ο Νεκτάριος ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντα του και ο Waterman ήταν κέρβερος. Το παιχνίδι μας χάλασε, αδικαιολόγητα, στις αλλαγές που έγιναν και χάσαμε το προβάδισμα του 0-2. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν, Πιέρος και Εφρέμ δεν βοηθάνε σωστά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Έγιναν αλλαγή ποδοσφαιριστές που κρατάνε μπάλα και μπήκαν ποδοσφαιριστές που χάνουν μπάλα και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεχτήκαμε αδικαιολόγητα πίεση τα τελευταία λεπτά. Για τον Λεαν τα είπαμε, δεν είναι ο killer που θέλαμε, αλλά ούτε μπορεί να σκοράρει. Δεν το έχει το εύκολο γκολ και αυτό πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία μας πρώτου είναι αργά. Γιατί δεν έπαιξε ο Στιλιτς και ο Πιατοφσκι είναι απορία όλων μας…..

Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη. Με την ίδια σοβαρότητα πρέπει την ερχομένη Τρίτη 4/8/2015 να παρουσιαστούμε στον επαναληπτικό για να κλειδώσουμε την πρόκριση μας στον 4ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φίλαθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο, δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας και τους ενθάρρυναν για την νίκη. Το Γ.Σ.Π. πρέπει να είναι καμίνι και να λιώσει του Δανούς.

Υ.Γ. Τα είπαμε αυτά γιατί κερδίσαμε και δεν θέλαμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας.

 

Like
Share
Tweet