Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στα ανάθεμα…

Φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς 2020, μια από της χειρότερες ποδοσφαιρικές χρονιές της ομάδας μας, στην σύγχρονη ιστορία της. Υπήρχαν και άλλες πολύ χειρότερες χρονιές, για την ΑΠΟΕΛαρα μας, αλλά αυτές είχαν πολέμους, σκοτωμούς και πολλά αλλά.

Μέσα στο έτος 2020, έγινε η μεγάλη έξαρση της πανδημίας COVID-19, που επηρέασε όλες τις εταιρείες παγκοσμίως και ως ετούτου πάρα πολλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά επίσης έδωσαν την ευκαιρία σε αφανισμένες ομαδούλες, να βγουν στο προσκήνιο. Αυτό το φαινόμενο, μπορούμε να το επισημάνουμε σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπη.

Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, για το τι περνά το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ομάδας μας, σε όλους τους τομής. Μετά από όλες τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες / εμπειρίες που είχε η ομάδας μας, περισσότερο η διοίκηση μας, τα τελευταία 10 χρόνια, είναι ανεπίτρεπτα αυτά που βιώνουμε σήμερα.

Τα τόσα λάθη που έχει κάνει η διοίκηση μας, σε σημαντικές αποφάσεις, προπονητών και ποδοσφαιριστών, μας έχουν οδηγήσει στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, λίγες μέρες πριν το τέλος του ‘καταραμένου2020.

Ένα γνωμικό που λεμέ στο τόπο μας, ‘Μεγάλο καράβι, μεγάλες φουρτούνες θα έχει’, το εμπεδώνουμε τώρα και εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, που ούτε στα χειρότερα μας όνειρα, δεν βλέπαμε, αυτά που δεν βλέπονται σήμερα. Η απότομη, κατάρρευση της ομάδας μας, μας έχει κατασπαράξει την ψυχή μας, αλλά πρέπει να βρούμε την δύναμη να σταθούμε διπλά στην ομαδα μας.

Όπως μπήκε για την ομαδα μας το 2020, μαύρο και σκοτεινό, έτσι θα βγει, ακόμη και χειρότερα. Καμία απόφαση της διοίκηση μας, μέσα στο 2020, ήταν σωστή, εξαιρώντας την πρόσληψη του νυν προπονητή μας ΜικΜακρθυ, και τίποτα δεν της βγήκε όπως ήθελε. Ούλα στραβά και ανάποδα, σε ότι έχει κάνει μέσα σ ‘αυτό το έτος. Ότι πιάναμε στο χέρι μας, κάρβουνο γινόταν.

Το μεγαλύτερο έγκλημα της διοίκηση μας, είναι οι πάρα πολλές αλλαγές προπονητών και ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, που είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσουν τα ταμεία της ομαδα μας, εκεί που έπρεπε να ήταν γεμάτα.

Αφήστε επιτέλους ένα προπονητή να δουλέψει για χρόνια στην ομαδα μας, να αποδώσει έργο. Όσα χρόνια και εάν χρειάζεται, 1, 2, 3…. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Πρέπει να σταματήσει πλέων. Δεν γίνετε όλοι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομαδα μας, να είναι σκάρτοι!!!

Δώστε τους τον χρόνο, όλους να δουλέψουν, όπως σας τον δώσαμε και εσάς. Να μην ξεχνάμε την περιπτώσεις του καλυτέρου ξένου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νουνό Μοραις, που του είχαμε βγάλει και αεροπορικό εισιτήριο να φύγει την επομένη, και έμεινε λόγο Σατσια και Εμγκουνι. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον χρόνο τους. Δώστε τους χρόνο και σταματήστε να βάλετε άσκοπες πιέσεις, στους υπάλληλους σας. Είδατε τα αποτελέσματα σας. Αναγνωρίστε πραγματικά επιτέλους τα λάθη σας και διορθώστε τα.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, πρέπει επιτέλους να ξανά αγαπήσουμε την πραγματικά ομαδα μας και να σταματήσουμε τα κλαψουρίσματα. Αυτά δεν αρμόζουν σε εμάς. Εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ και το κεφάλι μας, πρέπει να είναι πάντοτέ ψηλά. Δώστε αγάπη στην ομαδα μας και πάρα πολλή στήριξη. Επίσης, όταν ανοίξουν τα γήπεδα, πρέπει όλοι, μα όλοι μας να είμαστε εκεί, στα τσιμέντα όπως παλιά, για να ξανακτίσουμε την ομαδα μας. Δηλαδή με λίγα λογία, Αυτό που φοβούνται, θα το πάθουν.

Για το 2020, ένα πράγμα έχουμε να του πούμε. Να πάει στα ανάθεμα τζαι που τσιαμέ τσιε τζι.

Ευχόμαστε το 2021, να είναι για την ομαδα μας, το έτος, που θα βάλει φρένο σ ’αυτή την ανεξέλεγκτη κατηφόρα και να ξεκινήσουμε την αναρρίχηση μας για τα ψηλά, εκεί που είναι η θέση του αυτοκράτορα.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩ

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ

ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

Hitman

Like
Share
Tweet