Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στα δύσκολα…ΑΠΟΕΛΑΡΑ

Αφήσαμε να περάσουν 2-3 μέρες μετά το απρόσμενο πατατράκ, για να συνέλθουμε όλοι μας, γιατί πλέων τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Η οικονομικοί ευρωστία που είχαμε έχει τελειώσει και άπαντες στο ΑΠΟΕΛ (διοικούντες) πρέπει να αναλάβουν τα λάθη των πράξεων τους, που είναι αρκετά.

Έχουν υποσχεθεί στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ότι σε τέτοια περίπτωση, όπως και την σημερινή κατάσταση, να μην έχουν καμία έννοια και τις ζημίες θα τις καλύψουν οι ίδιοι. Θα πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει, για να μείνει ο ΑΠΟΕΛ στα ψηλά, για να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Οι διοικούντες της ομάδας μας, τώρα πρέπει να δείξουν την πραγματική τους δύναμη, δηλαδή, πρέπει να αφήσουν την ομάδα μας ανεπηρέαστη, από αυτή την οικονομική κρίση που θα περάσει το οικοδόμημα μας, για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.

Από τα λόγια πρέπει να περάσουν στις πράξεις και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα πράξουν. Ο πρόεδρος μας, κ. Πετρίδης, δεν είναι άνθρωπος που τα βάζει κάτω εύκολα ή του αρέσει να χάνει. Είναι άρρωστος ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ και θα κάνει αυτά που πρέπει για να μείνει ο ΑΠΟΕΛ μας στα ψηλά.  Γνωρίζει και ο ίδιος τα λάθη που έχει κάνει και παίρνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, που μεταξύ μας, είναι αρκετά μεγάλο, λόγο την πολυέμπειριας του στο προεδρικό θώκο του ΑΠΟΕΛ.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, στα δύσκολα πρέπει να δείξουμε την πραγματική μας αγάπη, προς την ομάδα μας. Τώρα στα δύσκολα, θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, για να βοηθήσουμε να ξεπεραστεί όσο πιο ανώδυνα γίνετε αυτή η κρίση που περνάμε.

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

ΑΠΟΕΛΛΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩ

Hitman

Like
Share
Tweet