Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σταματήστε να μας κάνετε ρεζίλι

maxresdefaultΗ αχάπαρη, ευνοημένη διαιτητικά,  ομάδα μας, αύριο Πέμπτη 08/12/2016 και ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π. για τον θεσμό των ομίλων του EUROPA LEAGUE, απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, θα προσπαθήσει πάλι, να μας κάνει ρεζίλη διεθνώς, κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου μας. Θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια, να κάνει όλους του απανταχού ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, και όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό, ρεζίλη των σκυλιών, και να μας αναγκάσει να κρυφτούμε στα ερμαρια μας. Θα προσπαθήσει να αφαιρέσει Ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς βαθμούς, της χωράς μας, που θα έχει αντίκτυπο στην ομάδα μας, και στις υπόλοιπες ομαδάρες του νησιού μας, όταν θα μπουν στην κληρωτίδα για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την κατηφόρα που έχει πάρει η ασήμαντη ομάδα μας, και μας διασύρει όλους διεθνώς!!!

Θρύλε Θεέ, της Κύπρου μας, σταματά αυτά που κάνεις γιατί δεν είναι καθόλου αστεία. Έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία και οι ψυχιατρικές κλινικές του νησιού μας. Καταπίνουν τα χάπια σαν τις κουφέτες του περιπτερού. Έχουν χάσει τα λογικά τους, έχουν χάσει την ηρεμία τους, έχουν χάσει τις ιδίους τους, τους εαυτούς, και δεν τους αναγνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι. Από νησί της Αφροδίτης, θα γίνουν το νησί των ψυχολογικών.

Κάνει, φτάνει πλέων, δεν θέλουμε να ζούμε με το βάρος της συνείδησης μας, ότι έχουμε τρελάνει, τον διπλανό μας, τον γείτονα μας, τα νεογέννητα μωρά που γεννιόνται με ψυχολογικά και κατάθλιψη, λόγο των γονέων τους, και γενικά δεν θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι, για την καταστροφή του νησιού μας. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σ’αυτή, την επιδημία που λέγετε αντί-ΑΠΟΕΛ.

Αλλά και εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πόσο άρρωστοί πρέπει να είμαστε, και να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας, μετά από τόσα ρεζιλίκια. Πόσοι αρρώστια έχουμε μέσα μας, για να συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε ότι μας, λένε, γι’ αυτά τα ρεζιλίκια που γίνονται εντός γηπέδου. Τρώμε, 1 γκολ, εμείς ακόμα, τραγουδάμε, τρώμε 2 γκολ, εμείς εκεί σαν κέρβεροι, τρώμε τρίτο γκολ, κάνουμε πως θα φύγουμε από το γήπεδο, αλλά όχι, μένουμε εκεί και συνεχίζουμε. Στο τέταρτο γκολ…..άστα. Πρέπει να είναι πολύ δυνατά αυτά που μας δίνουνε και πίνουμε, για να μην καταλαβαίνουμε τίποτε!!!

Η τεράστια ζήλια που έχουν μέσα τους για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, έχει μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο μίσος εναντίο μας. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας, γι’αυτούς είναι ρεζιλίκια. Επαναλαμβάνουμε έχουν χάσει τα λογικά τους, και δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν. Δυστυχώς, η κατάσταση τους είναι μη αναστρέψιμη!!!

Όταν αυτοί, οι ‘λογικοί’ άνθρωποι, κάνουν έκκληση στους οπαδούς και φίλαθλους τους, για οικονομική βοήθεια, για να περάσουν τα κριτήρια της UEFA, και εμάς, η UEFA, μας κάνει έμβασμα με εκατομμύρια €υρώ στο λογαριασμό μας. Πώς να μην τρελαθούν, αυτά τα κακόμοιρα ανθρωπάκια, που προσπαθούν να γλυτώσουν τον πνιγμό, κρατώντας πάνω σε ποκαλάμες!!!

Εμείς ζούμε με ένα όνειρο τρελό, να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό, και αυτοί ζουν με μια επιθυμία, να μας κερδίσουν σε ένα αναμεταξύ μας αγώνα. Όπως έχουν πει και οι ίδιοι, είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι. Εμείς είμαστε με τους ζωντανούς, και αυτοί με τους νεκρούς, που περιμένουν την Δευτέρα παρουσία, για να ξανά αναστηθούν. Επειδή το γνωρίζουν ότι δεν γίνονται θαύματα σε αλλόθρησκους, παρακαλάνε να καταστραφεί οικονομικά και η ομάδα μας, για να είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Δυστυχώς, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να αναρριχιέται, όσο πιο ψηλά γίνετε στον ποδοσφαιρικό χαρτί, και εσείς θα συνεχίσετε να βουλιάζετε στα σκ@τ@.

ΘΡΥΛΕ, ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΗ, ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet