Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στάθη, να φοράεις 10 φανέλες!!! (Στιγμιότυπα)

aloneftisΈνας Στάθης Αλωνευτης, δεν μπορεί να φέρνει πάντα την ‘Άνοιξη’, στην ομάδα μας. Θέλουμε και άλλους Στάθιες, για να μπορέσει η ομάδα μας, να αποκτήσει ταχύτητα και δύναμη. Ο παιχταράς μας, είναι ποδοσφαιριστής προς μίμηση, μαζί με μερικούς άλλους, για το ήθος τους και την αγάπη τους προς το κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που είναι αγαπημένος των πορτοκαλί, και όλοι του ζητάνε την φανέλα του στο τέλος του κάθε παιχνιδιού. Χθες στο Αμμόχωστος, όλοι ζητούσαν την φανέλα του λυτρωτή της ομάδας μας και αυτός έλεγε, μα δεν έχω άλλες, στο επόμενο παιχνίδι.

Εμείς, συνάσαμε στον παιχταρά μας, να φοράει 10 φανέλες σε κάθε παιχνίδι ή να του φέρνουν με την λήξη του κάθε παιχνιδιού, μία κάσια φανέλες με το όνομα του, να τις ρίχνει στους φίλαθλους μας, για να ικανοποιήσει όσος περισσοτέρους πορτοκαλί μπορεί. Είμαστε σίγουροι ότι και 10 φανέλες να φοράει, πάλι θα είναι ο πιο ταχύς και MVP ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Ο Σταθάρας, είναι ένας και μοναδικός. Είναι υπεράνω χρήματων και φιλοδοξιών. Είναι ένας από εμάς, που πλανάει την ομάδα του και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε παιχνίδι.

Υ.Γ. Όσο για τους άλλους που περπατάνε μέσα στο γήπεδο και περιμένουν να εκτελέσουν κανένα πέναλτι, θα τα πούμε άλλη φορά.

Hitman

Like
Share
Tweet