Στην Κύπρο μπορούμε, στην Ευρώπη;

11Τα έξι τέρματα που χαρίσαμε στην ομάδα της λεμεσού γράφτηκαν στην ιστορία σας η μεγαλύτερη νίκη που πετύχαμε ενάντια στους κλαίοντες απο την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε να είμαστε αντιμέτωποι. Βλέπουμε ότι το ΑΠΟΕΛ μας δεν χαρίζεται και δεν βλαίπει την ιστορία του κάθε συλλόγου στην Κύπρο. Όλοι μας θυμόμαστε την ευρεία σε μέγεθος νίκη επι την ομάδα των μαθητών όπου αν δεν σφυρούσε ο διαιτητής την λήξη ακόμα θα βάζαμε. Με συντελεστή τερμάτων 29 υπέρ και 5 κατά δείξαμε σε όλους ότι και φέτος είμαστε διψασμένοι για το τέταρτο συνεχόμενο μας πρωτάθλημα.

Πρώτη ομάδα στον πίνακα της βαθμολογίας το ΑΠΟΕΛ μας και πρώτος σκόρερ ο δικός μας Καβε-γκόλ όπου με το προσωπικό χατ-τρικ που σημείωσε απέναντι στους λεμεσιανούς έφτασε τα 10 σε μόλις 6 αγωνιστικές.

Το πρόβλημα μας είναι άλλο όμως. Όσο εύκολα σκοράρουμε στις εγχώριες διοργανώσεις (περίπου 4 γκόλ ανα παιχνίδι) τόσο δύσκολα τα καταφέρνουμε στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Αυτό πρέπει να αλλάξει αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.

Στις 22/11/2015 και ώρα 20:00, βρίσκουμε απέναντι μας την ομάδα της Τρίπολης. Η νίκη είναι μονόδρομος και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τους αστέρες για να ελπίζουμε σε κάτι θετικό στην φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία.

Φαίνετε ότι ο Τιμούρ βρήκε την συνταγή της 11άδας και θα την παρατάξει και στο Γιουρόπα. Αλλαγές μετρημένες θα δούμε (απο ότι πιστεύω) σε σχέση με την αελ. Θέλουμε τον Καβανάγκι να συνεχίσει το σκοράρισμα, τον Αρτυματά με τις καλές του εμφανίσεις αλλά και επισής μια επιθετική γραμμή Αλωνεύτη – Εφραίμ-Καβενάγκι-Χαραλαμπίδη.

Αυτά και κλείνω με το μήνυμα ότι το ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΕΣΤΟΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΔΕΙΟ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…

ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

 

Like
Share
Tweet