Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην Πάφο είναι το κλειδί!!!

Την Κυριακή, 11/02/2018, η ομάδα μας, αγωνίζεται στην Πάφο με την τοπική ομάδα, τρεις στροφές πριν την λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Σίγουρα δεν θα πάμε στην Πάφο για ταξίδι αναψυχής αλλά θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις πολυτίμους βαθμούς και να επιστρέψουμε στην Λευκωσία. Δεν θα είναι καθόλα εύκολο παιχνίδι και πρέπει να το προσεγγίσουμε με πάρα πολύ σοβαρότητα, γιατί αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες.

Υποτιθέμενη νίκη επί της PAFOS FC, μπορεί να είναι το κλειδί για να διευρύνουμε την βαθμολογική μας διαφορά από την δεύτερη και τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος, μιας και έχουν παιχνίδι μεταξύ τους, αυτή την αγωνιστική.

Όλοι οι βαθμοί σ ‘αυτή την φάση του πρωταθλήματος, είναι χρυσάφι και δεν θέλουμε ούτε να το σκεπτόμαστε ότι θα απωλέσουμε έστω και ένα βαθμό μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θα είναι και η τελευταία έξοδος μας, εκτός Λευκωσίας, αφού τα δυο εναπομείναντα μας παιχνίδια θα είναι στην πόλη μας.

Η ομάδα μας βρίσκετε σε μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και το μόνο που έχει να φοβηθούμε είναι η υποτίμηση και τον κακό μας εαυτό. Στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, το πρώτο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές μας, έδειξαν μια ανεξήγητη αδιαφορία που δεν θέλουμε να ξαναδούμε μέχρι να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Εαν θέλουμε να αυξήσουμε την διαφορά μας από τους υπολοίπους υποτιθέμενους συν διεκδικητές του τίτλου, πρέπει να φύγουμε νικηφόρα την Κυριακή από την Πάφο. Αυτό το θα είναι το κλειδί για τις επόμενες αγωνιστικές που απομένουν. Όλα εξαρτώνται από τα δικά μας πόδια και όλοι οι άλλοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Πάμε Φορζάτα και με Τσαμπουκά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet