Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στηρίζουμε για να βγούμε δυνατοί

apoel_orkosΑυτό που βλέπουμε στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό δεν είναι το ΑΠΟΕΛ μας, δεν είναι η ομάδα που έπρεπε να ήταν, βάση των ποδοσφαιριστών που έχουμε και των λεφτών που ξοδεύονται από τους διοικούντες για να έχουμε μια ομάδα πανίσχυρη. Δεν μπορεί κανένας να δώσει μια σωστή απάντηση στο τι είναι ακριβός είναι το πρόβλημα στην ομάδα μας. Είναι οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί, είναι η κούραση των πολλών παιχνιδιών, είναι τα συμβόλαια που λήγουν; Το τι είναι δεν μπορεί κανένας να το εξηγήσει.  Εμείς είμαστε απλός θεατές, με τα δικά μας λάθη φυσικά, αυτού που βλέπουμε στο γήπεδο και πρέπει εμείς να πάρουμε μια απόφαση γιαυτό…

Είτε θα στηρίξουμε την ομάδα μας με όλες μας τις δυνάμεις, δηλαδή ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε το συντομότερο πριν είναι πολύ αργά, ή να μείνουμε σπίτι μας και όταν η ομάδα μας είναι στα πάνω τις να επιστρέψουμε. Άλλα το να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να υβρίζουμε και να γιουχαΐζουμε τους πάντες αυτό να είμαστε όλοι σίγουροι ότι δεν θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να αποφασίσουμε και εμείς οι ίδιοι οι φίλαθλοι τι είναι το καλύτερο για την ομάδα μας και να το πράξουμε. Δεν λέω ότι έχουμε άδικο να αντιδρούμε με αυτά που βλέπουμε άλλα πρέπει και εμείς να μπούμε στην δύσκολη θέση κάποιων που προσπαθούν τα πάντα αλλά δεν τους βγαίνει με τίποτα.

Εάν κάποιοι φίλαθλοι μας δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό που βλέπουν. και να μην αντιδρούν σωστά, και με το δίκαιο τους, καλυτέρα γι’αυτούς και για την ομάδα μας να μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα μακριά από το γήπεδο, μέχρι η ομάδα μας να ανακάμψει. Με όλοι την βαρετή καρδιά που έχουμε, βλέποντας όλα αυτά στο γήπεδο, πρέπει και εμείς, οι παντοτινοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, να βρούμε την μεγάλη μας ψυχική δύναμη και να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο, για να βρουν και αυτοί την δύναμη, γιατί έχουν δύναμη, να παλέψουν και να πάρουν τα αποτελέσματα που πρέπει.

Είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε αυτό και πρέπει να το κάνουμε, για βγούμε δυνατοί από αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε σαν οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει, από πλευράς των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Όλες οι άλλες ενέργειες πιστεύουμε ότι θα είναι καταστροφικές και αυτό κανένας δεν το ήθελες αυτό.

Πρέπει να τους στηρίξουμε για να καταφέρουμε να βγούμε δυνατή από αυτή την κατηφόρα που πήρε η ομάδα μας. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τα δυνατά μας, και να βοηθήσουμε τώρα που μας θέλει όσο περισσότερο από πότε η ομάδα μας. Όλοι η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ πρέπει να στηρίξει την ομάδα μας και όταν πάρουμε τα πάνω μας, οι άλλοι θα τρέμουν.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

Hitman

Like
Share
Tweet