Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο Τσίρειο για βαθμούς

Η ομαδα μας, σήμερα και την Τέταρτη 030/02/2021, έχει 2 εκτός έδρας αγώνες με τον Απόλλωνα και την Αελ αντίστοιχα, που πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Αυτές οι ομάδες είναι στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και η δική μας η ομαδα προσπάθεια να μαζέψει όσο περισσοτέρους βαθμούς πριν την λήξει του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Με την έλευση του νέο μας προπονητή, κ. Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχει αλλαξει την διάθεση των ποδοσφαιριστών μας και το κλίμα στον Αρχάγγελο είναι πολύ διαφορετικό, γεμάτο αισιοδοξία. Ο προπονητής μας, κατάφερε να δέσει του ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, ποδοσφαιρικά, με αποτέλεσμα να παίζουμε καλύτερο και πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο.

Τα παιχνίδια στο Τσίρειο είναι ψηλού βαθμού δυσκολίας, για τους λογούς που προαναφέραμε, αλλά πιστεύουμε ότι η ομαδα μας, μπορει να πάρει βαθμούς και τότε τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης, δεν θα πάει αδιάβαστος στο γήπεδο και ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να αγωνιστεί η ομαδα μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας, πλέων, αρνούνται να χάσουν και παίζουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιστή στις δυνατότητες τους.

Είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές μας να ανεβαίνουν, βλέπε, Ζαχιτ, Εφραιμ, Λουντεμο και περιμένουμε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οι νέοι μας ποδοσφαιριστές ακόμη δεν είχαν τον απαιτούμενο αγωνιστικό χρόνο, αλλά πιστεύουμε ότι και αυτοί θα δώσουν το στίγμα τους. Όπως είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να δουλεύαμε σκληρά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομαδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ

Hitman

Like
Share
Tweet