Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στόχος το 8ο συνεχόμενο

Μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις και την διακοπή του πρωταθλήματος μας, 9 αγωνιστικές πριν την λήξει του, η προσπάθεια για τα κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, θα συνεχιστεί στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, 2020-21, Θεού θέλοντος.

Λόγο της παγκόσμιας πανδημίας και όλων των πρωτοκόλλων υγείας, που πρέπει να εφαρμοστούν, δεν αφήσαν την ομαδα μας, να παλέψει για να  κατάκτηση το πρωτάθλημα, που θα ήταν η κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου στην σειρά και το 29ο στην ιστορία μας.

Στην φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, δεν θα υπάρξει ΚΑΝΕΝΑΣ πρωταθλητής και ούτε θα δοθεί τρόπαιο σε ΚΑΜΙΑ ομαδα, γι’ αυτό η προσπάθεια μας, θα συνεχιστεί με την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Σε λίγες μέρες, θα ξεκινήσει και επίσημα, ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και ο στόχος θα είναι η είσοδος μας στους ομίλους του Europa League και η κατάκτηση του Double. Με αυτά τα κριτήρια πρέπει να δουλέψει η προπονητική μας ομαδα και η διοίκηση μας.

Τα φετινά λάθη πρέπει να μην ξανά επαναληφθούν. Θέλουμε προπονητική σταθερότητα και ποδοσφαιριστές που διψούν για τίτλους και επιτυχίες

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ #IN8INITY

Hitman

Like
Share
Tweet