Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στρατηγικός επενδυτής

Τα νούμερα που παρουσίασε η οικονομική μελέτη του κ. Γιάννη Δημήτριου, μας είχαν σοκάρει όλους μας. Τα νούμερα του χρέους είναι πολύ ψηλά, €25+ εκ. με έσοδα την νέα χρονιά μηδέν (0). Το μεγαλύτερο έσοδο της ομάδας μας, που είναι η Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν υπάρχει και το 2ο μεγαλύτερο έσοδο της ομάδας μας που είναι τα τηλεοπτικά της Cablenet, έχουν ήδη δαπανηθεί για να βγει η φετινή χρονιά.

Του χρόνου η ομαδα μας, στο χαμό του κόσμου, θα θέλει ένα ποσό κοντά στα €12 εκ για να μπορέσει να λειτουργήσει. Που θα τα βρούμε αυτά τα λεφτά?

Ποιος ΑΠΟΕΛιστας ή Κυπριακή εταιρεία μπορει να δώσει αυτά τα λεφτά για να μπορέσει η ομαδα μας να επανέλθει το συντομότερο σε τροχαία διεκδίκησης τίτλου και να κερδίσει μια θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις?

Πρέπει όλοι μας και ειδικά οι μεγαλομέτοχοι της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, να καταλάβουν ότι το μοντέλο Εταιρείας, στιλ σωματείου δεν μπορει να λειτουργήσει πλέων. Όλες οι ομάδες πλέων, λειτουργούν τις εταιρείες τους, με μεγαλομέτοχο και στρατηγικό επενδυτή.

Εάν θέλουμε να ξανά πρωταγωνιστήσουμε, το συντομότερο, θα πρέπει άμεσα να αλλαξει το καταστατικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και να γίνει μεγαλομέτοχο για να μπορέσουν οι υπεύθυνοι να απευθυνθούν σε μεγαλοεπενδυτές, να τους πείσουν να επενδύσουν στο ΑΠΟΕΛ.

Όλες οι άλλες προσπάθειες που γίνονται, είναι προσωρινές και λανθασμένες, δηλαδή, να δανείζουμε από κάποιο, για να εξοφλήσω κάποιο άλλο και να δανείζουμε από τρίτο για να ξοφλήσω αυτό που μου δάνεισε και πάει λέγοντας. Αυτή η τακτική δεν σε πάει μακριά, απλός μεταφέρεις το οικονομικό σου πρόβλημα το επόμενο έτος.

Όταν τα τελευταία 10 χρόνια η ομαδα μας κατέκτησε 8 φορές το πρωτάθλημα και μπήκε άλλες τόσες φορές σε ευρωπαϊκούς ομίλους, με πάρα πολύ καλές διακρίσεις και προκρίσεις, και έχει αυτή την στιγμή €25+ εκ χρέος, τότε ποτέ θα έχουμε πλεόνασμα?

Ποτέ θα καταφέρουμε να κάνουμε το γήπεδο μας?

Οι εκλογές του Μάη, είναι πάρα πολύ κρίσιμες για την βιωσιμότητα της ομάδας μας και όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την προεδρία της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πουν δημοσιά του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο στους μεγαλομέτοχους, πιο είναι το πλάνο τους για την οικονομική εξυγίανση της Εταιρείας και πιο είναι το πλάνο τους για την ποδοσφαιρική μας ομάδας.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ, χρειάζεται νέο κόσμο, με φρέσκες ιδέες, με νέα φιλοσοφία για να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομαδα μας στην νέα 10ετια, με επιτυχία ποδοσφαιρική και οικονομική.

Όποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να αγνοήσουν του κόσμο μιας ομάδας και ειδικά τους ΑΠΟΕΛιστες, εύχομαι να είδαν τι έγινε χθες με τους οπαδούς / φίλαθλους της Man United. Η δύναμη του κόσμου είναι τεράστια και κάνεις δεν κατάφερε να την νικήσει.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ζωή μας και να είστε δεκαπλάσια προσεχτικοί με το τι λέτε και το τι κάνετε.

Όταν απειλείτε η ζωή μας, τότε τα πράγματα γίνονται ανεξέλεγκτα.

Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στον Μεγάλο Περήφανο Κόσμο του και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Μην διανοηθείτε να αγνοήσετε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ γιατί τότε θα είστε υπεύθυνοι. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι κοροΐδο κανενός.

Ο ΑΠΟΕΛ

ΚΑΙ ΤΑ

ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet