Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Super Cup: ΑΠΟΕΛ vs απομίμηση (Σάββατο 17/8, 20:00)

Super-CupΟ πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς θα γίνει αύριο 17 Αυγούστου 2013 η ώρα 20:00 στο σσπ. Παρόλο που πολλοί ΑΠΟΕΛίστες θα είναι διακοπές πιστέυω οτι όσοι θα είναι Λευκωσία θα παραστούν στον αγώνα για να δούν και να υποστηρίξουν την ομάδα.

Παρόλο που τα γαλαζοκίτρινα μυαλά μας είναι στον Ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, οφείλουμε να δούμε με σοβαρότητα τον αντίπαλο μας στον θεσμό του Super Cup. Ένα ακόμα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη μας, ακόμα μια νίκη κόντρα στον απόλλωνα. Εκείνης της ομάδας της χρωστάμε πολλά μετά απο τον αποκλεισμόμας εκείνη τη χρονιά απο τον θεσμό του κυπέλλου. ΠΡΕΠΕΙ να φανούμε σοβαροί πειθαρχημένοι και σίγουροι για το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε το Σάββατο. Δεν χαρίζουμε σε κανένα! Αντιμετωπίζουμε όλους το ίδιο και όπως πάντα ο ΑΠΟΕΛίστας θέλει ΝΙΚΗ!

Ο προπονητής μας οφείλει να οδηγήσει την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα προφυλάσοντας κάποιους παίκτες για τον Ευρωπαϊκό αγώνα. Ο Σέρτζιο είναι ακόμα στο μικροσκόποιο απο ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς μας και δεν θα δεκτούμε λάθη στον Σαββατιάτικο αγώνα όπως αυτά με την Μάριμπορ.

Ο μόνος παίκτης που ξέρουμε οτι δεν θα είναι στην αποστολή είναι ο Κλούκοφσκι. Οι άλλοι να δώσουν το 100% του καλού τους εαυτού και σίγουρα η νίκη θα είναι δική μας! Πάντα, το ΚΑΛΟ ΑΠΟΕΛ δεν φοβάτε καέναν και τίποτα!

Ας αρχίσουμε την ποδοσφαιρική χρονιά νικηφόρα κερδίζοντας το ΤΡΟΠΑΙΟ…γιατί έτσι γουστάρουμε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet