Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Super Cup, το κοκαλούι!!!

boneΑπό τότε που η ομάδα μας, ξεκίνησε να μπαίνει στους Ευρωπαικούς ομίλους, το Super Cup, έχει καταντήσει ένα δυνατό φιλικό, πριν το παιχνίδι μας για το 4ο προκριματικό γύρο του Champions League. Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ το έχουμε υποβαθμίσει τελείως, και πιστεύω ότι είναι το μόνο παιχνίδι, στην σεζόν, που δεν μας ενοχλεί/μουρμουρίσει να χάσει η ομάδα μας, παρόλο που δίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Με λίγα λογία, δεν μας καίγεται καρφί, και αυτό φαίνεται από την προσέλευση  των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ στο γήπεδο.

Τα τελευταία χρονιά, που η ομάδα μας, σαρώνει τους τίτλους πρωταθλήματος και κυπέλου στο νησί μας, και έχει γεμίζει με ψυχολογικά τους οπαδούς και φιλάθλους των άλλων ομάδων, το Super Cup έγινε το κοκαλούι, που τους δίνουμε. Για εμάς δεν σημαίνει τίποτα απολυτός, και δεν μας ενοχλεί εάν δεν το κερδίσουμε.

Τους το χαρίζουμε, για να κάνουν οι κακόμοιροι, λίγη χαρά, και να βάλουν και κάτι στην άδεια τους βιτρινούλα. Τους δίνουμε το ‘κοκαλούι’, για να το γλύφουν και να σιωπούν για λίγο, μέχρι που να καταλάβουν ότι, δεν έχει τίποτα άλλο να πάρουν.

Για εμάς, το Super Cup, είναι για τον εκάστοτε προπονητή, ένα δυνατό τεστ, για να δει και τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σε τι ετοιμότητα βρίσκονται, για το μεγάλο παιχνίδι του 4ου προκριματικού γύρου. Είναι μια πρόβα general, για τους ποδοσφαιριστές μας και τίποτα παραπάνω.

Αυτή η πρόβα general, θα διεξαχθεί σήμερα, στο κοτέτσι, η ώρα 20:00 και θα είναι τηλεοπτική από την τηλεόραση του Αντέννα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet