Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς

indexΑύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Ερμή για το θεσμό του Σούπερ Κάπ, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος η ώρα 20:00 το βράδυ. Σαν ΑΠΟΕΛίστες που είμαστε θέλουμε να αυξήσουμε τις ασπίδες μας στις 14. Θέλουμε ακόμα ένα τίτλο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και θέλουμε να αρχίσουμε όπως τελειώσαμε πέρσι, με επιτυχίες και φυσικά με τίτλο…

Η αποστολη για το Σουπερ Καπ:

Χιώτης, Κίσσας, Mario Sergio, Χριστοφίδης, Ιωάννου, Αντωνιάδης, Amorin, Carlao, Kaka, Morais, Αρτυματάς, Vinicius, Χαραλαμπίδης, Gomes, Αλεξάνδρου, Εφραίμ, Adorno, Αλωνεύτης, De Vincenti, Σωτηρίου, Djebbour, Sheridan. Εκτός αποστολής έμειναν οι Pardo, Τασουρής, Ασσιώτης, Παπάζογλου, Manduca, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Παπαφώτης.

Πιστεύω οτι όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες θα ήθελαν να δούν αύριο στον αγωνιστικό χώρο τον Τζιμπούρ, έτσι για να πάρουμε μια γεύση του τί εστί “τρομοκράτης” και να πάρουμε κάποια πρώτη εντύπωση. Θα είναι χαλαρός ο αγώνας οπόταν θεωρούμε οτι αν παρουσιαστούμε σοβαροί θα πάρουμε τον τίτλο και η βραδιά μας θα γίνει ευχάριστη. Ευελπιστούμε επίσης οτι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τον οποιοδήποτε παίκτη μας. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Σημειώστε οτι ο αυριανός αγώνας θα μεταδοθεί απο το Cytavision Sports 1 (κανάλι 201). Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί μας σε μια ΑΠΟΕΛίστικη όμορφη ατμόσφαρα στο fan club μας στο Παλιομέτοχο. Κρατήσεις για τον αγώνα στο τηλέφωνο: 97 807868.

Θα μπορείτε επίσης να γίνετε μέλη του φαν κλαπ μας και να αποκτήσετε το κασκολ του APOEL Partidarios. Λεπτομέρειες και εγγραφές αύριο, αλλά και στο τηλέφωνο 97 807858.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ -ΟΛΑ-!

Like
Share
Tweet