Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα 45 λεπτά δεν είναι αρκετά

Στα τελευταία παιχνίδια η ομαδα μας, δείχνει να έχει διάθεση να παίξει ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέρνει. Επίσης καταφέρνει να σκοράρει, έστω και ένα τέρμα, αλλά μετά κάτι γίνεται, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σβήνουν οι ‘μηχανές’ κατακόρυφα και αυτό που βλέπουμε δεν βλέπετε.

Αυτό που βλέπουμε στο 2ο ημίχρονο, σε σχέση με το 1ο ημίχρονο δεν έχουν καμία σύγκριση. Είναι σαν να αγωνίζεται μια άλλη ομαδα, που δεν έχει καμία αγωνιστική σχέση με την ομαδα του 1ου ημίχρονου. Μόνο οι ποδοσφαιριστές είναι οι ίδιοι, αλλά καμία σχέση με την διάθεση και την όρεξη του 1ου ημίχρονου.

Μα ποσό άθλια προετοιμασία, έγινε όλο το καλοκαίρι. Δεν μπορει να το φορέσει ο νους μας. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, δεν σώνουν να παίξουν περισσότερο από 45 λεπτά!!!

Εκτός από αυτό, έχουμε και όλους αυτούς τους συχνούς τραυματισμούς, που έχουν σχέση με την κακή προετοιμασία και εκγύμναση που έγινε το καλοκαίρι.

Πρέπει το συντομότερο δυνατό να αυξηθεί ο ωφέλιμος αγωνιστικός χρόνος της ομάδας μας, γιατί τα 45’ λεπτά, δεν είναι αρκετά. Εάν βάζαμε και 2 – 3 τέρματα τότε κάτι θα μπορούσε να γίνει, αλλά δυστυχώς δεν το κάνουμε ούτε αυτό.

Επιβάλετε το προπονητικό μας επιτελείο να βρει τις λύσεις άμεσα. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας, να βρουν τις δυνάμεις να αγωνίζονται περισσότερο χρόνο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στις νίκες.

Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να καταφέρουν να τρέχουν ασταμάτητα και 90’+, non-stop, όπως παλιά και τότε όλοι θα δούνε τι εστί ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν πολλές ικανότητες και αυτό που τους λείπει είναι η δύναμη και η αντοχή.

Ο ΑΠΟΕΛ

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ

Hitman

Like
Share
Tweet