Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα πήρε στο κρανίο!!!

Μιας και η ομαδα μας, δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγο του covid-19 και την κήρυξη εκτάκτου ανάγκης στον Αρχάγγελο, θα ήθελα να θίξω ένα διαφορετικό θέμα αυτή την φορά. Έχει να κάνει με τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα με τον αθλητικογράφο Χρίστο Ζαβό και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στην ομάδα μας και στους οπαδούς/φίλαθλους μας.

Σεβόμαστε τις απόψεις του κάθε αρθρογράφου, γιατί ζούμε σε μια δημοκρατία, οπού ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη, τα δικά του πιστεύω και τις δίκες του ιδεολογίες, που είναι όλες σεβαστέ, αλλά…. όλα έχουν ένα όριο.

Ο κ. Χρίστος Ζαβός, γνωστός σε όλους για τις πεποιθήσεις του και τι απόψεις του, από τον καιρό που κάνει αθλητική εκπομπή στο Sport Fm 95.0, με μεθοδικό τρόπο και μαεστρία, γιατί είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, θάβει / ειρωνεύεται την ομαδα μας και την διοίκηση μας με κάθε ευκαιρία που του δίνετε.

Έχει δηλώσει, επανειλημμένα και δημόσια, ότι είναι αντι-ΑΠΟΕΛιστας, ως το κόκκαλο και σε μια από της αρχικές του εκπομπές, ανάφερε ότι, ‘είμαι εδώ για να ρίξουμε το ΑΠΟΕΛ από τον θρόνο του’.

Ο ποιο πάνω αθλητικογράφος, μειώνει την κάθε επιτυχία της ομαδα μας, ειδικά αυτές των προηγουμένων χρονών, αφήνοντας πάντα υπονοούμενα για παρασκήνια και παράγκες για τα τόσα πρωταθλήματα που έχει κατάκτηση η ομαδα μας. Με λίγα λογία, ο κ. Ζαβός, θάβει με το φτυάρι την ομαδα μας και το παίζει αντικειμενικός, παντογνώστης, αλάνθαστο και ωραίος πίσω από το μικρόφωνο του σταθμού του.

Αρκετοί ΑΠΟΕΛιστες, από τον καιρό που ξεκίνησε η εκπομπή, ‘ΜΑΠΠΕΣ SHOW’, έχουν κάνει παράπονα στον καναλάρχη, κ. Γιώργο Λογίδη, γι’ αυτή του την συμπεριφορά, και προσπαθεί και ο κ. Λογίδης, να βρει κάποιες ισορροπίες, γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Σχεδόν πάρα πολλοί ΑΠΟΕΛιστες, σταματήσαν και βγαίνουν στην εκπομπή αυτή και σε κάποια φάση, είχε το θράσος να ειρωνευτεί και να πει, ‘μα έχει καιρό να βγει κανένας ΑΠΟΕΛιστας’, και έκανε χαιχούθκια με τους αντίπαλους οπαδούς.

Για να μάθετε πόσο αντι-ΑΠΟΕΛιστας είναι, στο σημαντικότερο παιχνίδι του Κυπριακού ποδοσφαιρικού, ΑΠΟΕΛ vs Lyon, δήλωσε δημόσια ότι δεν το παρακολούθησε!!! Αθλητικογράφος άνθρωπος και δεν είδε το παιχνίδι που ο ΑΠΟΕΛ πήγε στους 8 του Champions League. Ο μακαρίτης Χριστόφια το είδε και αυτός όχι!!!!

Στην εκπομπή του, την συν-παρουσίαζε με τον Εφραίμ Γεωργίου, που κάνει το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, και αρκετές φορές τον έφερνε στα άκρα, για τις ακέραιες απόψεις του για το ΑΠΟΕΛ, και μάλωναν δημόσια στον αέρα, μέχρι που έφυγαν τον Εφραιμ και έφεραν ένα άλλο ΑΠΟΕΛιστα, τον Γιώργο Πατίχη.

Εδώ και λίγες βδομάδες, κάποιοι ΑΠΟΕΛιστες και μπράβο τους, δεν άντεξαν άλλο, αυτή την κοροϊδία που γίνετε από τον Χρίστο Ζαβό και βγήκαν στην εκπομπή του, και του τα είπαν ένα χεράκι, όμορφα και ωραία, γιατί αυτή η κατάσταση δεν μπορει να συνεχιστεί άλλο.

Ο Ζαβός, βγήκε εκτός εαυτού, έδειξε τα πραγματικά του χωρκάτικα αντι-ΑΠΟΕΛιστικα αισθήματα του και ξεπέρασε τα επιτρέπεται όρια της ραδιοτηλεόρασης. Δεν δέχτηκε την άποψη και την κριτική που του έκαναν οι ΑΠΟΕΛιστες, για τον τρόπο συμπεριφοράς του έναντι της ομαδα μας.  Με λίγα λόγια, τα πήρε στο κρανίο και ήταν έτοιμος να κρεπάρει. Του βάλαμε λίγη πιέσει και δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί και απέδειξε οτι δεν εχει επίπεδο!!!

Πολλά συγχαρητήρια, στους ΑΠΟΕΛιστες μας, που σήκωσαν γάντι και δεν δέχονται πλέων από κανένα Ζαβό, να μειώνει την ομαδα μας και την ιστορία της. Πρέπει όλοι μας, να στήσουμε τοίχος προστασία, στην ομαδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στην διοίκηση μας και σε όλους τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες, εάν θέλουμε η ομαδα μας να επανέλθει σε τροχαία επιτυχιών.

Ο Χρίστος Ζαβός, ο κάθε Ζαβός και ο κάθε αντι-ΑΠΟΕΛιστας κατεργάρης, θα πρέπει να μπουν στην θέση τους, δηλαδή, με το αρμάρι!!!!

ΖΑΒΕ …… ΘΑ ΣΕ ΙΣΙΩΣΟΥΜΕ

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Hitman

Υ.Γ.1 Όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες γνωρίζουμε τον Γιώργο Πατιχη, περιοδικό Θρύλος, ότι είναι ένας αγνός ΑΠΟΕΛιστα, χαμηλών τόνων. Δεν γνωρίζουμε στα σίγουρα εάν έχει κάποια επαγγελματικά θέματα με την διοίκηση μας, αλλά δεν είναι αυτή δικαιολογία, για να μην στηρίζει τα συμφέροντα της ομαδα μας και αφήνει κάποιο να τα εξευτελίζει συνεχώς. Εάν δεν μπορει να το κάνει, τότε να αποχωρίσει, γιατί μετά θα έχει και αυτός επιπτώσεις.

Υ.Γ.2: Ο κ. Γιώργος Λογίδης, θα πρέπει να προβληματιστεί ξανά γι’ αυτή την κατάσταση.

Υ.Γ.3: Ο κ. Γιώργος Σαββίδης, που κάνει και αυτός εκπομπή, ποτέ του, μα ποτέ του, δεν ειρωνεύτηκε ή μίλησε άσχημα για καμία ομαδα ή διοίκηση, παρόλο που γνωρίζουν όλοι ότι είναι ομονοιατη και αριστερός. Αυτό θα πει να είσαι Κύριος, εντός και εκτός γηπέδων.

Like
Share
Tweet