Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα πράγματα δυσκολεύουν

Λόγο της μη ακόμη σταθεροποίησης της ομάδας μας σε ψηλά επίπεδα, έχουν χαθεί αρκετοί βαθμοί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό τα πράγματα έχουν αρχίσει να ζορίζουν. Κανένας στον Αρχάγγελο και από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχα, για κατάσταση που έχει η ποδοσφαιρική μας ομάδα, δηλαδή, το πως θα παρουσιαστεί στο γήπεδο, με πιο πρόσωπο.

Έχουμε δει φέτος, από τον Ιούλιο, την ομάδα μας, να αγωνίζεται σε πάρα πολλά παιχνίδια και μας έδειξε ότι δεν μπορεί κανένας να γνωρίζει πως θα παρουσιαστεί στο γήπεδο. Ξεκινάει το παιχνίδι και τρέμει η ψυχή μας, κρατάμε την μπάλα εμείς και τρέμουμε μήπως κάνουμε καμία γκέλα.

Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας, να κάνουν το παν, για να κερδίσουν την πλήρεις εμπιστοσύνη του κόσμου μας. Τους θέλουμε να παλεύουν στο γήπεδο, όλο το ενενηντάλεπτο και να είναι επιτέλους οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Δεν θέλουμε να είμαστε οι κομπάρσοι. Θέλουμε να είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και οι άλλοι τα ποντικάκια.

Έχουμε μπροστά μας τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τους επίδοξους διεκδικητές του τίτλου, Αεκ και Απόλλωνα και αυτά τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τους βαθμούς, γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο παιχνίδια ψυχολογίας και κυριαρχίας.

Ο προπονητής μας, κ. Τραμετσανι, είχε τις τελευταίες δυο εβδομάδες, να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές μας, όσους είχε στην διάθεση του, γι’ αυτά τα παιχνίδια και θέλουμε αυτό να το δούμε στο γήπεδο.  Πρέπει να έχουν πάθος στο παιχνίδι του, να τρέχουν σε ψηλές εντάσεις και να είναι παλικαριά.

Σχεδόν ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα έχει τελειώσει και εμείς ακόμη να δούμε το ΑΠΟΕΛ μας!!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΠΑΜΕ ΦΟΡΤΖΑΤΑ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet