Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα ψέματα τελειώνουν…

abc.jpgΕίτε το θέλουμε είτε όχι, ο δεύτερος μας φετινός στόχος που ήταν η κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου double απέτυχε. Μοναδικός μας στόχο από εδώ και πέρα είναι η κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, και να πραγματοποιήσουμε το 4-peat.

Το παιχνίδι με την «αιώνιο» μας αντίπαλο ανήκει πλέον στο παρελθόν και στην ιστορία αφού με 2 τέρματα του Γιαννιώτα, καταφέραμε να υποτάξουμε το παράρτημα. Οι δηλώσεις τους οι συνηθισμένες αφού για εκείνους φταίει η διαιτησία και η παράγκα του ΑΠΟΕΛ, και όχι το κατάντημα της ομάδας τους.

Αναμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης όπου παίζεται ολόκληρη η χρονιά. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα η οποία κάνει τα πάντα για να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δεν ζούμε σε παραμυθούπολη αφού βλέπουμε το ΜΙΣΟΣ που έχουν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες προς το ΑΠΟΕΛ μας. Αυτό φαίνεται με τον τρόπο που αγωνίζονται με την ομάδα της Λάρνακας. Ομάδες που μαζί μας αγωνίζονταν με πάθος μαζί τους κάνουν φιλικά παιχνίδια. ΔΕΝ χρειαζόμαστε κανένα σύμμαχο σε αυτή μας την προσπάθεια. Μόνοι μας τα καταφέραμε τις προηγούμενες 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ χρονιές, μόνοι μας θα τα καταφέρουμε και φέτος.

Πολύ απλά, με νίκη μας απέναντι στην ομαδούλα της σκάλας, πανηγυρίζουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Βλέπετε, στην Κύπρο έχουμε πολλά καταστήματα που πουλάνε ερμάρια, και έλεο κρίσης καλό θα είναι να δουλέψει και λίγο η ζήτηση και αγόρα.

Στο γήπεδο αγωνίζονται 14 παίκτες καθώς και οι παγκίτες που υποστηρίζουν τους υπόλοιπους. Το ΓΣΠ χωράει 25000 κόσμο και αφαιρώντας το δικαιωματικό ποσοστό τους, την Μεγάλη Πέμπτη το γήπεδο θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο με 17000 ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ που είναι διψασμένοι για ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος τα τελευταία 5 χρόνια.

 

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ… ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ … ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΟΟΟΟ

ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ

ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΡΥΛΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

ΑΠΟΕΛΛΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet