Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα ψέματα τελείωσαν

Φτάσαμε επιτέλους στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 29/04/2018 ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π. Επιτέλους έφτασε η μέρα, που όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη, που θα ισοδυναμεί με νίκη τίτλου.

Έφτασε η μεγάλη ώρα των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσία, της διοίκηση αλλά και του μεγάλου, υπέροχου κόσμου του ΑΠΟΕΛ, να ενώσουν δυνάμεις για να πάρουμε το αποτέλεσμα που εμείς θέλουμε. Μπορεί να η ομάδα απομίμηση να είναι 2 βαθμούς πάνω από εμάς και όλοι οι αντι-ΑΠΟΕΛιστες να την χρίζουν φαβορί για τον τίτλο, άλλα όλοι καταβάθος, το γνωρίσουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει το πρώτο λόγο. Τους λένε λόγια παρηγοριάς, για να βρουν το κουράγιο να έρθουν στη Λευκωσία!!!

Είναι η στιγμή, που όλοι περιμέναμε, να δώσουμε απαντήσεις σε κάποιους ‘πουθενάδες’, γιατί έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο. Ο ΑΠΟΕΛ μας, πρέπει να τους κλείσει τα στόματα τους και να τους αποδείξει ποιος είναι ο πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ του νησιού μας.

Οι απανταχού ΑΠΟΕΛιστες πρέπει να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν. Το Γ.Σ.Π. πρέπει να είναι ένα ζωντανό ‘καμίνι’, έτοιμο να εκραγεί. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανένα από εμάς, να είναι απών από ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να το κερδίσουμε για να γράψουμε Ι6ΤΟΡΙΑ.

ΑΠΟΕΛιστες, είναι η ώρα της αλήθειας. Τα ψέματα τελείωσαν. Όλοι πρέπει να είμαστε παρών στο γήπεδο. Καμία, μα καμία δικαιολογία δεν μπορεί να επισκιάσει την απουσία του οποιουδήποτε από το γήπεδο.

Το SOLD OUT είναι επιτακτικό. Όλοι μαζί μπορούμε να το επιτύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα αγωνιστικά προβλήματα που περνάει η ομάδα μας και να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο που θα μας βάλει πρώτους στο βαθμολογικό πίνακα, δυο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet