Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα θέλουμε όλα

shiarpesΔυστυχώς ακόμη δεν μας πέρασε ο θυμός/στεναχώρια από την τελευταία μας ήττα στο Τσιρειο για το πρωτάθλημα. Αύριο Τέταρτη 19/04/2017 και ώρα 18:00 η ομάδα μας θα πρέπει να ξαναταξιδέψει στο αφιλόξενο γήπεδο της Λεμεσού, όπως μας το έκανε ο προπονητής μας φέτος, για να πάρουμε την πρόκριση στους 4ης του Κυπέλου. Δυστυχώς κάναμε φέτος, το ετοιμόρροπο Τσιρειο, να φαίνεται το απόρθητο φρούριο!!! Εάν είναι δυνατόν. Φτάνει πια αυτή η γελοία  κατάσταση και αυτή η μίνι παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Κρίστιασεν!!!

Αύριο πάμε Τσιρειο για να πάρουμε την πρόκριση από την Αελ, μετά το άγονο 0-0 του πρώτου παιχνιδιού μας. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να συγκεντρωθούν σ ‘αυτά τα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος και κυπέλου, προτού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να σταματήσουν να ονειροπολούν και να συγκεντρωθούν στους ποδοσφαιρικούς μας στόχους.

Επιστρέφει ο Βινισιους μετά από 2 μήνες αποχής και όλοι πιστεύουμε ότι τα ποδοσφαιρικά μας προβλήματα έχουν τελειώσει. Ο ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη αποχή από τα γήπεδα και χρειάζεται το χρόνο του, για να μπορέσει και πάλι να πάρει τις απαιτούμενες στροφές. Αλλά τι να κάνουμε αφου, από την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Γενάρη για να δώσουν βοήθειες, δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα; Περιμένουμε από τους ‘παλιούς’ να σώσουν την χρονιά και μετά βλέπουμε.

Έχει μείνει περίπου ένας ποδοσφαιρικός μήνας, για να τελειώσουν οι φετινές μας ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και τα θέλουμε όλα μιας και είμαστε τόσο πολύ κοντά στην κατάκτηση τους. Δεν πρόκρειται να δεχτούμε άλλη απώλεια στο γήπεδο της Λεμεσού και να το βάλει καλά υπόψιν του. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και σε όποιο γήπεδο και εάν βρεθούμε, θέλουμε να νικάμε ή τουλάχιστο να μην χάνουμε.

Δυστυχώς αυτοί είμαστε και δεν θα αλλάξουμε ποτέ. Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ είναι αχόρταγος και δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση των τροπαίων. Για εμάς δεν υπάρχει η φράση, ‘Καλά τα πήγαμε φέτος. Του χρόνου θα πάμε καλύτερα.’ Αυτά είναι για τις ομαδούλες.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Υ.Γ. Απόψε η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα, αντιμετωπίζει στο Λευκοθεο ωρα 19:00, την ομάδα της Αεκ, για τα play offs του πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται την συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Εχουμε καθήκον να είμαστε εκεί να βοηθήσουμε.

Hitman

Like
Share
Tweet