Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ταιριάζει στο DNA της ομάδας!

images (1)Νωρίτερα σήμερα, μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο. Μερικά απο τα λεγόμενα του είναι: «Το σημαντικό είναι ότι έγιναν βήματα προόδου και όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια, είχαμε σταθερότητα και ουσία. Προσθέτουμε κάποια στοιχεία μέσα στο γήπεδο που  προσφέρουν την ανάλογη ποιότητα. Τα στοιχεία κατοχής  της μπάλας, με ταχύτητα και  με αρκετή κίνηση σε όλες τις γραμμές. Αλλωστε ο κ.Φίνκ θέλει να εφαρμόσει αυτό το μοντέλο (εφαρμόζεται στην Γερμανία) και ταιριάζει στο D.N.A  της ομάδας…

H ουσία είναι να γίνει απο την θεωρία,  στην πράξη. Είναι γεγονός ότι ήταν δύσκολη εποχή που πέρασε ο ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται να υπάρχει ανατροπή στον ψυχολογικό κομμάτι. Απο εκεί και πέρα στα  ντέρμπι θα προστεθούν κάποια στοιχεία, όσον αφορά και  τον εγωίσμο των ποδοσφαιριστών. Ο στόχος είναι να  αναπτύξουν την καλή αγωνιστική εικόνα και να κρατήσουν τη σταθερότητα.”

Εμείς σαν οπαδοί θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα στηρίξουμε τους παίκτες για να κατακτήσουμε τους φετινούς μας στόχους. Είμασταν στα δύσκολα, θα είμαστε και στα πιο εύκολα. Πάντα πιστοί προσκυνητές της υπέροχης αυτής ιδεολογίας που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ!

Όταν η ομάδα θελήσει, όλα θα είναι εύκολα. Θέληση, πάθος και ουσία στο παιχνίδι μας και όλα θα πάνε καλά! ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΕΛ!

Like
Share
Tweet