Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά δεν θα γίνουν μεταγραφές!!!

Όλοι περιμέναμε την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, για να ενισχύσουμε την ομάδα μας, εκεί που έχει προβλήματα και αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα γίνουν μεταγραφές ενισχύσεις, αλλά αντικατάστασης!!!

Τέσσερεις ποδοσφαιριστές μας, ΒατερμανΜιλανοφΒινισιους και ο Ρουεδα, θα διαγραφούν από τους καταλόγους μας, για το υπόλοιπόν της σεζόν και η τεχνική ηγεσία, μαζί με την διοίκηση, θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Το κακό ή το γελοίο αυτής υπόθεσης, είναι ότι στις θέσης που αγωνίζονταν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, δεν χρειαζόμασταν ενίσχυση, γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους και ήταν τα δυνατά μας ατού.

Με αυτές τις εξελίξεις, τώρα όλοι μας, παρακαλάμε να βρούμε ισάξιους με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, αντί να γυρεύαμε σε θέσης που έχουμε πραγματικό πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν σταματάει εδώ, γιατί όταν με το καλό έρθει ο Ιουνίους και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, αποθεραπευτούν, τι θα κάνουμε με τόσους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ίδια θέση.

Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα της ομάδας μας όταν αγωνίζεται σε ομίλους του Champions League και έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια. Το τι θα αποφασίσει η τεχνική μας ηγεσία, σε ποιες θέσεις θα φέρει ποδοσφαιριστές, για να καλύψουμε τα κενά και προβλήματα μόνο αυτοί ξέρουν.

Εμείς θα ευχόμαστε, να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, να έρθουν ποδοσφαιριστές με ποδοσφαιρικές αξίες, για να ανεβεί η ποιότητα στην ομάδα μας, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το 27ο και 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet