Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά φταίμε…

cyprus-apoelΗ ομάδα μας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος των Ευρωπαϊκών ομίλων. Δεν υπολογίζει ούτε με ποια ομάδα παίζουμε και ουτε και απο πια ποδοσφαιροχώρα προέρχεται. Εμείς ξέρουμε ότι είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε απο τον  οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτό για εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ έχει γίνει συνήθεια, και όχι μόνο. Είναι απαίτηση μας η ομάδα μας να είναι σε ομίλους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 18-19 και 25-26 Αυγούστου και κάποτε αυτό μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανκ. Είναι καλά να έχουμε ψηλές απαιτήσεις και να έχουμε για σλόγκαν μας “a Team Without Limits” αλλά πρέπει και εμείς να είμαστε λίγο πιο απαιτητικοί. Αυτά βλέπουν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι των άλλων ομάδων του νησιού μας και …

Νομίζουν ότι για να μπούν ομίλους είναι “piece of cake” και μπορούν να κερδίσουν και να περάσουν οποιαδήποτε ομάδα, όπως κάνει και ο ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα, όπως τα κάνουμε εμείς να φαίνονται. Το ΑΠΟΕΛ κουβαλάει και παίζει με πάρα πολύ πείρα στις πλάτες τους. Μπορεί να μτουςαίζουμε το εκπληκτικό ποδόσφαιρο αλλά ξέρουμε ακριβός πως θα συμπεριφερθούμε στο γήπεδο. Η εμπειρία είναι μεγάλη υπόθεση κάτι που στερούνται όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Όταν το ΑΠΟΕΛ πληρώνει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να φέρει κάποιους σπουδαίους για να κυπριακά δεδομένα ποδοσφαιριστές, είναι γι’αυτή την εμπειρία και τεχνική τους, που όταν σε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες την χρειαστείς θα την ξεδιπλώσουν. Τα περισσότερα αποτελέσματα στα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και εδώ είναι που οι υπόλοιπες ομάδες του νησιού μας υστερούν από το ΑΠΟΕΛ. Αυτό που συμβαίνεις στις ομάδες τους δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν οι υπόλοιποι φίλαθλοι, και θέλουν να πιστεύουν ότι το ΑΠΟΕΛ και οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είναι η αιτία για όλα τα κακά έχοντας στις ομάδες τους.

Εμείς, το ΑΠΟΕΛ, ανεβήκαμε εδώ και χρόνια κάποια επίπεδα που εσείς δεν μπορείτε καν να τα φανταστείτε. Οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είναι πάρα πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί φίλαθλοι, που δεν χορταίνουν τις επιτυχίες με τίποτα. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα μας και γι’ αυτό ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους.

Υ.Γ. Για όσους φίλαθλους, των υπόλοιπων ομάδων, που είχαν την απορία σε ποια γήπεδα θα έπαιζαν οι ομάδες του νησιού εάν προκρίνονταν στους ομίλους, τώρα πρέπει να τους απαντήθηκε αυτή η απορία. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ είναι ο ποιο άξιος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Βαστάμε την σημαία του ΑΠΟΕΛ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ψηλά και προχωράμε ακάθεκτοι!!!

A TEAM WITHOUT LIMITS

Hitman

Like
Share
Tweet