Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά Μόνο Plan B,C,D….

planBΑπό ότι φαίνεται, αυτή η μεταγραφική περίοδος, παρόλο που έχουμε προσλάβει και τον αρχισκαουερ Λορένθο, είναι μια από τα ίδια. Δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές αξίας ή κάποιους που θα έχουν καλή ποδοσφαιρική ηλικία για να μείνουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια στην ομάδα μας ετσι να αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά. Δυστυχώς …

Στον τομεα των μεταγραφών και τις εξεύρεσης καλής πάστας και ηλικίας ποδοσφαιριστών, δεν τα πάμε καθόλου καλά. Ότι προσπάθειες και ένα γίνουν, οποίους και αν προσλάβουμε γι’ αυτή την δουλειά, δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Κύπρος για όλους τους κάλους ποδοσφαιριστές, είναι η τελευταία τους επιλογή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όσοι ποδοσφαιριστές που καταλάθος έρχονται στο νησί μας και ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες στο γάλα, πάντα ψάχνουν για κάτι καλύτερο σε κάθε μεταγραφική περίοδο και πολύ δύσκολα μπορούμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα μας.

Για την ομάδα μας, η τωρινή μεταγραφική περίοδος, δεν είναι σαν τις άλλες. Πρέπει να καλύψουμε κάποια μεγάλα κενά, βλέπε Καρλαο, Αμοριν, Ντε Βινσεντι. Ήδη πριν να αποχωρίσει ο Καρλαο από την ομάδα μας, έπρεπε να καλύψουμε το κενό του Αμοριν που πιστεύω ότι ήταν λανθασμένη απόφαση της διοίκηση και τεχνικής ηγεσίας να το ν αποδεσμεύσει σε ηλικία 30 ετών. Έπρεπε όμως να φύγει κάποιος γιατί τα σημάδια που έπαιρναν από τον Μπρεσαν, δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά και έπρεπε να βρούμε κάποιον άλλο, βλέπε Μπερτολιο, για να καλύψουμε την αποτυχημένη μεταγραφή, σε μια νευραλγική θέση. Τώρα που έφυγε και ο παιχταράς μας, Καρλαο, πρέπει να βρούμε 2 κεντρικούς αμυντικούς γιατί μόνο με τον Μερκη δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Να μην ξεχνάμε ότι αυτή η μεταγραφική περίοδος, για το ΑΠΟΕΛ που έχει μεγάλους στόχους στην Ευρώπη το καλοκαίρι, οι μεταγραφές που γίνονται είναι με αυτή την προοπτική. Να βρούμε ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να είναι έτοιμοι για το Ιούλιο, που ξεκινάν τα δύσκολα της Ευρώπης. Με ποδοσφαιριστές των 34 χρονών, δεν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους γι’ αυτό είτε τώρα τους αποδεσμεύσεις, είτε το καλοκαίρι, το ίδιο κάνει για εμάς.

Εμείς οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον κ. Λορενθο και περιμένουμε να δούμε το έργο του και να δικαιολογήσει την πρόσληψη του. Μέχρι τώρα τίποτα, αλλά εμείς αναμένουμε

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet