Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά να μείνουμε με τους Κυπρίους;

xoxo_ethikosΜετά από τα φιάσκα, τα κάλπικα και τις σπουδαίες, γενναίες, ανακοινώσεις τις 03 Δεκεμβρίου 2016, η ‘αγαπουλίτσα’ αποφάσισε, ότι θα προχωρήσει με τους Κύπριους διαιτητές, λόγο του ότι, στην ομάδα τους δεν βγαίνουν ….. οικονομικά. Πρέπει να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα μας, με Κύπριους διαιτητές, γιατί με τους ξένους, θα έχουμε οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο. Όταν λεμέ δεν θα βγαίνουνε οικονομικά …

Φυσικά δεν εννοούμε ότι είναι ακριβό το κόστος των ξένων διαιτητών, και δεν θα βγαίνουν οικονομικά, αλλά ότι εάν έρθουν οι ξένοι διαιτητές, δεν θα έχουν καμία πιθανότητα να μπουν στην εξάδα, και θα μείνουν και εκτός Ευρώπης και τα οικονομικά τους προβλήματα θα γίνουν περισσότερα.

Το Αντρικούι, κατάπιε την γλώσσαν του, και δεν μπορεί να αρθρώσει λέξει, μετά τα ψεσινά, ρεζιλίκια της ομάδας του. Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας (βλέπε Δόξα) της ‘αγαπούλας’, που παίρνει κάλπικα σφυρίγματα, για να ανατρέψει αποτελέσματα. Τελικά Αντρικούι μας, εν καλοί οι Κύπριοι διαιτητές? Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, και γίναμε πολύ δυνατοί!!!

Τώρα θα μας πεις, ότι οι μεγάλες ομάδες, παίρνουν κάποια σφυρίγματα από τους διαιτητές, και είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Τώρα, γιατί έχεις παράπονο όταν παίζετε με το ΑΠΟΕΛ δεν το καταλάβουμε!!! Είπαμε, όπου μικρός και η μοίρα του.

Όπως φαίνονται, τα πράγματα, τελικά όλοι συμφωνούμε ότι θα προχωρήσουμε με τους Κύπριους διαιτητές, γιατί, μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανταπεξέλθει με ξένους διαιτητές και αυτό αποδεικνύετε με τις μεγάλες επιτυχίες μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Οι υπόλοιπες ομαδες, όπως έχουν μάθει, τους βολεύει, γιατί αλλιώς θα καταστραφούν.

Ξεχάσαμε να σας ευχαριστήσουμε, που μας κάνετε υπερήφανους σε όλη την Κύπρο με τα κατορθώματα σας. Μας ψηλώνετε το ηθικό μας, και σας έχουμε για πρότυπο.

Hitman

Like
Share
Tweet