Τελικά το πρόβλημα δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ;

Μετά το παιχνίδι τους, ζωής και θανάτου στο κύπελο με την Δόξα, δηλαδή της 6ης και 7ης ομάδας του πρωταθλήματος, βγήκαν στην φόρα αρκετά μαντάτα, για το τι φταίει στην κακόμοιρη ομόνοια. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα, αλλά για ένα πολύ παράξενο λόγο, δεν αναφέρθηκε το όνομα του ΑΠΟΕΛ πουθενά στις δηλώσεις τους και στις παραιτήσεις τους.

Τελικά, εμείς, είχαμε δίκαιο που είπαμε ότι «Ανακουφιστήκαν και συνεχίζουν τον ύπνο τους» σε ένα προηγούμενο μας άρθρο. Το μόνο που κατάφεραν, ήταν να κερδίσουν ακόμη λίγες μέρες από τα αμνοερίφια τους, μπας και γίνει κανένα θαύμα χθες την Τέταρτη στον επαναληπτικό του κυπέλου. Σίγουρα θαύματα γίνονται, αλλά σ ‘αυτούς που πραγματικά πιστεύουν και αγωνίζονται!!!

Τρία πρωτοπαλίκαρα, που λέτε της αγαπούλας, τέθηκαν εκτός ομάδας, εκ των οποίων ο ένας είναι εκ των αρχηγών, λόγο κάποιων πολύ σημαντικών λόγων, από τον προπονητή τους. Για κάτι στημένα παιχνίδια λένε οι διαδώσεις!!!

Πω πω, τι κακό είναι αυτό που τους βρήκε … και αυτοί τόσο καιρόν πίστευαν ότι έφταιγε η διαιτησία και το κατεστημένο του ΑΠΟΕΛ. Ποιος μπορούσε να το φανταστεί αυτή την εξέλιξη!!!

 Ποιος μπορεί τώρα, να μεταπείσει τις χιλιάδες των πιστών οπαδών, ότι δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που φταίει, αλλά τα κακός έχοντα των αποδυτηρίων στο Ηλίας Πούλος!!!

Ήδη, ξεκίνησαν και οι παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου, που έσχιζαν πανιά τόσο καιρό μπροστά στις κάμερες και τα ΜΜΕ. Έδειχναν μούρη και έκαναν τους εμπειρογνώμονες και τους γνώστες όλων τον διακοσμητικών επιθέτων του λεξικού Μπαμπινιοτη!!!

Λέτε, να ήταν μέρος του κόλπου και αυτοί και τώρα προσπαθούν να την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια, πριν τους πηδήξ@υν;

Αυτοί όλοι, περιμένουν τον τροχό να γυρίσει και αντί αυτού, όλο και βουλιάζουν μες στα σκ@τ@!!!

Ενός κακού έχοντος, χίλια μύρια κύματα έπονται. Καλά ξεμπερδέματα και καλές δουλείες!!!

Εμείς θα τα πούμε το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΕΝ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΗ

Hitman

Like
Share
Tweet