Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά, τους γελάσαμε!!!

apoel_boardΌταν τον περασμένο Ιούνιο, η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωνε, τα νέου τύπου εισιτήρια διάρκειας, LEGEND, που θα περιλάμβαναν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, σε πρωτάθλημα, κύπελο και Ευρωπαϊκούς Ομίλους (Europa & Champions League), εκτός τους τελικούς, πολλοί ήταν οι καλοθελητές, ΑΠΟΕΛιστες και αντι-ΑΠΟΕΛιστες, που είπαν τον ‘καλό’ τους λόγο!!!

Αυτή την στιγμή η ομαδάρα μας, είναι στους ομίλους τους Champions League, και θα αντιμετωπίσει, τρία μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Ρεάλ Μαδρίτη, Ντόρτμουντ και Τότεναμ. Οι 7,500+ Legendary ΑΠΟΕΛιστες, που πιστεύουν πάντα στην ομάδα τους, πλήρωσαν εκ των προτέρων, γι’ αυτούς τους αγώνες, παίρνοντας και ρίσκο, ένα ποσό περίπου από €45 -€90, περισσότερα, από το κανονικό εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μας, και τώρα θα απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια, σχεδόν με μηδενικό κόστος, εάν πάρουμε υπόψιν ότι για ένα παιχνίδι, σαν αυτό της Ρεαλ, το κόστος του εισιτήριου θα είναι περίπου €70.

Οι 7,500+ Legendary ΑΠΟΕΛιστες, έχουν ήδη, εξασφαλισμένη θέση, στο όνειρο, να απολαύσουν από κοντά, τους μεγάλους αστέρες, του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με λίγα λογία, οι Legendary, ‘ξεγέλασαν’ την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αντί που λεγόταν το αντίθετο.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΠΟΕΛαρα μας, τον ΘΡΥΛΟ το ΘΕΟ, που μας κάνει τα όνειρα μας, πραγματικότητα. Εμείς θα τα βλέπουμε LIVE και οι υπόλοιποι TvLive at 9:45!!!

ΘΡΥΛΕ, ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet