Τελειώστε το(υς) !!!‏

3718513-picture-of-samurai-warriorsΤο παιχνίδι με τους χόχους αποτελεί παρελθόν. Για ακόμη μία φορά, ήταν σίγουροι ότι θα μας κερδίσουν, για ακόμη μία φορά έμειναν με … “θκιό σιείλη καμένα” που δεν κατάφεραν να μας κάμουν τη ζημιά … Χόχοι … τη διαδρομή γήπεδο – ερμάρι την έχετε μάθει απ’εξω  … Άντε γεια σας … Στο δια ταύτα τώρα …

Απομένουν μόνο λίγα 24ωρα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Με νίκη η ομάδα μας, θα προσθέσει στην τροπαιοθήκη το 25o πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου. Μίας ιστορίας που οι υπόλοιποι ουτε καν τολμούν να ονειρευτούν … Την Πέμπτη το απόγευμα το ΓΣΠ θα πρέπει να είναι (ξανά) ηφαίστειο. Το παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να θυμίσει παιχνίδια με Κοπεγχάγη … Βίσλα … Πόρτο … Αφήστε τους καναπέδες, τις μπυραρίες και τις καφετέριες, φορέστε τα γαλαζοκίτρινα και τα πορτοκαλί σας και ελάτε γήπεδο! Η Διοίκηση έπραξε το “καθήκον” της και όρισε την τιμή του εισιτήριου στα πέντε ευρώ.

Τώρα, είναι η σειρά μας να δείξουμε τη λατρεία μας στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΠΟΕΛ! Όσα εισιτήρια μας αναλογούν, οφείλουμε να τα εξαντλήσουμε … Μόνο έτσι θα κατακτήσουμε το πολυπόθητο τρίποντο που ισοδυναμεί με πρωτάθλημα! Το πρωτάθλημα ΠΡΕΠΕΙ να το τελειώσουμε την Πέμπτη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πιθανόν να καταστεί καταστροφικό. Δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες και μαθηματικές πράξεις. Μέσα στο γήπεδο μας … με τον κόσμο μας οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν τα ΠΑΝΤΑ. Οι απώλειες Ντέβι και Μοράις μετά το παιχνίδι με τους ακατανόμαστους, είναι σίγουρα πολύ σημαντικές. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην προπονητική ομάδα ότι θα βρει τις λύσεις να τους αναπληρώσει … Θέλουμε παίχτες 90 λεπτά παλλικάρια! Να δείξουν από την αρχή μέσα στο γήπεδο ποιος είναι το αφεντικό και τα υπόλοιπα, θα έρθουν από μόνα τους … Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του 90 λεπτου. Να αποφύγουμε αχρείαστες ενέργειες που πιθανόν να βλάψουν την ομάδα. Θέλουμε να δούμε ξανά την ομάδα μας να αγωνίζεται στα Ευρωπαικά σαλόνια!

Ο στόχος ένας πρέπει να είναι. ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚH!

Την Πέμπτη το απόγευμα η ιστορία πρέπει να γράψει …

ΑΠΟΕΛ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2015-2016

Αιτωλός.

Like
Share
Tweet