Τέρμα…

26oΑπό την ερχόμενη Κυριακή τα play off μπαίνουν στην Β φάση και την πιο καθοριστική. Ο ΑΠΟΕΛ μας βρίσκεται εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να είναι, στην κορυφή με μια διαφορά των 4 βαθμών από την δεύτερη ομάδα του ρουβά. Το 26ο πρωτάθλημα είναι πρό των πυλών καθώς επίσης και το double γιατι βλέπωντας την κλήρωση, η πρόκριση στον τελικό θα πρέπει να έρθει από το πρώτο παιχνίδι, στο γήπεδο όπου οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ γνώρισαν την αποθέωση και την αναγνώριση.

Μέχρι το τέλος απομένουν 3 παιχνίδια τα οποία έχουμε να δώσουμε στο ΓΣΠ, στο γήπεδο εκείνο που λύγισαν συλλόγοι μεγαλύτεροι από τις ομαδούλες που απαρτίζουν την Α κατηγόρια του κυπριακού πρωταθλήματος. Κατά σειρά έχουμε να αντιμετωπίσουμε εντός μαθητές, πεζοπορικό/έπα και στο φινάλε τον ρουβά. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω φιέστα πάνω στον ρουβά γιατί έτσι γουστάρω, γιατί ο νόμος του ΓΣΠ δεν αφήνει κανένα απ’ έξω.

Θυμάμαι στο παρελθόν το ΓΣΠ να είναι ασφυκτικά γεμάτο σε κάθε σχεδόν παιχνίδι της ομάδας μας. Ο κόσμος να φωνάζει συνθήματα και οι παίκτες μας να μασάνε σίδερα προσπαθώντας να δώσουν το 110% για να μας ευχαριστήσουν. Τα τελευταία χρόνια αυτό δεν υπάρχει πλέον.

Άς αφήσουμε τους καναπέδες και τις καφετέριες και να δώσουμε το παρών μας στα 3 εντός έδρας παιχνίδια μας για να δείξουμε σε όλη την Κύπρο ότι ο ΑΠΟΕΛίστας είναι πάρων και δεν ξέχασε την αγάπη που έχει για τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας.

Να μαζευόμαστε όσο ακριβώς μας αναλογεί σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι (δηλαδή το 75%) και να ακολουθάμε τους οργανωμένους στα συνθήματα που θα ΚΟΥΝΤΟΥΝ την ομάδα μας προς ακόμα μια κατάκτηση πρωταθλήματος.

Να ακούγονται σε όλη τη Λευκωσία συνθήματα όπως

  1. ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ…
  2. ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ…
  3. ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

Στο κάτω κάτω, το χρωστάμε σαν ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ στους παίκτες μας να ζήσουν ξανα γεμάτα γήπεδα όπως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των τελευταίων ετών. Για να ξαναζήσουμε τέτοιες ευρωπαϊκες νύκτες θα πρέπει πρώτα πρώτα να κατακτήσουμε τα τρόπαια που βάλαμε σαν στόχο.Τα υπόλοιπα είναι για μετά.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΟΥ,

ΑΠΟΕΛί ΟΥΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ…

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet