Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα αγωνιστεί σαν αρχηγός;

10349951_1621080278109953_3850945004388934699_nΤο μεγάλο μπάμ των μεταγραφών στην ομάδα μας έγινε πρόσφατα με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μακρίδη. Το μπαμ χαρακτηρίζεται περισσότερο σαν έκφραση στο γεγονός οτι το περιμέναμε εμείς οι οπαδοί, ίσως και που δεν ακούστηκε/γράφτηκε καν το όνομα του για πιθανή μεταγραφή. Το θέμα είναι άλλο όμως. Ο Μαντούκα τοποθετήθηκε για την απόκτηση του παίκτη λέγοντας: “Δεν νομίζω να χρειάζεται να τον σκιαγραφήσω σαν ποδοσφαιριστή αφού είναι γνωστός σε όλους τους φιλάθλους της Κύπρου. Είναι θετικό για εμάς αφού πρόκειται πέραν από την αγωνιστική του ποιότητα, για ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής-ηγέτης. Είναι αρχηγός στην Εθνική ομάδα, αρχηγός σε κάθε ομάδα από την οποία έχει περάσει…

Σίγουρα στην ηλικία δεν είναι ένα νεαρός ποδοσφαιριστής όμως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με συνεχόμενες συμμετοχές σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Μπορεί με άνεση να συνεχίσει να παίζει σε ψηλό επίπεδο. Η ποιότητα χαρακτήρα του είναι πολύ καλή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Χρειαζόμαστε δυνατές προσωπικότητες, δυνατούς χαρακτήρες στον ΑΠΟΕΛ. Είναι και αυτό ένα από τα πλεονεκτήματα του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Πιστεύαμε από την μέρα που έφυγε ο Laning ότι αυτός θα ήταν ο ιδανικός για να μας προσθέσει ποιότητα και ηγετικά στοιχεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Είμαστε χαρούμενοι που διάλεξε τον ΑΠΟΕΛ παρά το ότι γνωρίζαμε ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες στην Κύπρο. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος τι σημαίνει να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο με την γαλαζοκίτρινη»

Το θέμα είναι θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο ο Μακρίδης τον Μαντούκα και όλους όσους πίστεψαν στην απόκτηση του; Είναι παίκτης με αγωνιστική ποιότητα, αρχηγός, πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ποιότητα χαρακτήρα, δυνατός χαρακτήρας, δυνατή προσωπικότητα και άλλα πολλά ανάφερε ο Γκουστάβο για το πρόσωπο του Μακρίδη. Θα αγωνιστεί πράγματι σαν αρχηγός στην ομάδα μας; Είναι πράγματι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση; Έχει αντιληφθεί ο Μακρίδης οτι ο ΑΠΟΕΛ που αγωνιζόταν πριν τόσα χρόνια ανέβηκε επιπεδο; Όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα κριθούν στο γήπεδο εκεί που τα πάντα κρίνονται. Καθρέπτης το γήπεδο και κριτής εμείς οι οπαδοί.

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet