Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα είναι η επιβεβαίωση

13fansΤην Κυριακή 24/01/2016 ώρα 15:00, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Αελ.  Όπως όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας, έτσι και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και κρίσιμο και θα κρίνει αρκετά για την μετέπιπτα πορεία της ομάδας μας. Ήδη η ομάδα μας έχει χάσει αρκετούς αδικαιολόγητους βαθμούς και τώρα πρέπει να τους καλύψουμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα μας, άρχισε να βρίσκει τα πόδια της, αλλά το παιχνίδι μας στο Τσίρειο, θα …

Επιβεβαιώσει ότι είμαστε ανοδική πορεία, και ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν καταλάβει πόσο βαριά και απαιτητική είναι η φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η αντίπαλος μας, να έχει βρει τα πόδια της στα τελευταία παιχνίδια, αλλά καμία ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι φόβητρο για την ομάδα μας.  Ελπίζουμε όλοι εκεί στον Αρχάγγελο, να έχουν καταλάβει, που βρίσκονται, και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται αντί επαγγελματικά, γιατί όλα αυτά εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ δεν τα δεχόμαστε ούτε τα ανεχόμαστε. Το είπε και ο αντιπρόεδρος μας, κ. Χάρης Φωτίου, ότι όσοι δεν αντέχουν την πίεση στο ΑΠΟΕΛ η πόρτα του Αρχαγγέλου είναι ανοικτή και να περάσουν έξω.

Η νίκη στο Τσίρειο στάδιο είναι επιτακτική, για να επιβεβαιωθούν αρκετά πράγματα στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει τα πάνω της, και μια πιθανή νίκη επί της Αελ εκτός έδρας, θα κλείσουν πολλά στόματα και η ομάδα μας, θα ξεκινήσει ακάθεκτη την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου. Τυχόν, απώλεια βαθμών, θα είναι πισωγύρισμα, και οι προβληματισμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, φαίνετε ότι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, θα βοηθήσουν αρκετά, ειδικά το δίδυμο, Μιλάνοφ και Γιαννιώτας στην δεξιά πλευρά έχουν προσθέσει πολλή ποιότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Εμείς δεν θα θέλαμε να χαλάσει αυτό το δίδυμο, στο παιχνίδι της Κυριακής, και θα προτιμούσαμε να παίξει ο Καρλάο στη αριστερή πλευρά, και στο κέντρο της άμυνας να βλέπαμε τον Αμορίν μαζί με τον Μερκή. Το Τσιρειο, είναι το γήπεδο που γνωρίζει αρκετά καλά ο διεθνής Κύπριος αμυντικός μας, και μπορεί να δώσει την λύση στην άμυνα μας, για να θωρακίσουμε την πονεμένη αριστερή πλευρά της ομάδας μας. Δυστυχώς αυτή η αριστερή αμυντική πλευρά της ομάδας μας, εχει ταλαιπωρήσει και ταλαιπωρηθεί αρκετά στην φετινή σεζόν.

Αύριο, Κυριακή 23/01/2016, όλοι πρέπει να πάμε Τσίρειο να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας, να δώσουμε την έξτρα δύναμη που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας, για να πάρουμε το τρίποντο και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Είναι μια πολύ δύσκολη έξοδος, αλλά πρέπει να βρούμε τους τρόπους να περάσουμε αλώβητοι από την Λεμεσό, γιατί με νίκη αύριο, θα είναι σύνθημα της έναρξη της μεγάλης μας αντεπίθεσης για να κατακτήσουμε του τίτλου. Είναι αυτό που φοβούνται όλοι οι υπόλοιποι και εμείς θα τους φωνάξουμε ότι, αυτό που φοβούνται θα το πάθουν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet