Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα κάνουν το ΠΑΝ!

Orkos_ton_portokaliΤελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βρισκόμαστε στην 1η θέση, με 1 βαθμό μπροστά από την Αεκ, που είναι η μόνη διεκδικήτρια του τίτλου, όπως είναι η βαθμολογία. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε όλους τους αντίπαλους μας, για να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει εύκολο παιχνίδι και κανένα δεν κερδίζεται χωρίς να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας δίνοντας μαζικά το πάρων μας σε ΟΛΑ τα παιχνίδια της ομάδας μας για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας να παίρνουν δύναμη!

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι καμία άλλη ομάδα δεν θέλει να μας βλέπει στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα, ούτε και βέβαια να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Όλοι θα κάνουν το παν για να μας σταματήσουν από το 4ο συνεχόμενο, και αυτό θα είναι ο στόχος της χρονιάς. Θα πρέπει να τα βάλουμε όλοι μας με όλους και στο τέλος να βγούμε νικητές, γιατί έτσι είναι στο DNA μας. Είμαστε γεννημένοι νικητές, και κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά μας ούτε κάν στα ίσια να μας αντιμετωπίσει. Μόνο εμείς ξέρουμε και ζούμε το: ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Στο πρόσφατο παιχνίδι μας στο Τσίρειο, το Κιρζουδι, πήγε να κάνει το γνωστό κόλπο τις διακοπής, μιας και είναι επιτυχημένο, και δεν άφησε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να πάει στο γήπεδο. Προχθές αυτός και πιο πρίν ο Πουλλαϊδης. Έμειναν και οι 2 με δυο χείλη καμένα αλλά θέλουμε να μείνουν έτσι και όλοι οι υπόλοιποι. Οπόταν αρχίζουμε δυναμικά από αύριο στο Αμμόχωστος που θα αντιμετωπίσουμε την Σαλαμίνα. Ο αγώνας θα αρχίσει η ώρα 18:00.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ Π-Α-Ν-Τ-Α! ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

 

Like
Share
Tweet