Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα μας κάνει καλό

soccer_ball_get_well_soon_card-rc035af9ed9df45e1858e0a07531646d4_xvuak_8byvr_512Το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας ήταν την Δευτέρα 6 Οκτωμβρίου, με τον Οθέλλο στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι στις 26 Οκτωμβρίου με την Σαλαμίνα, στο ΓΣΠ. Οι παίκτες μας θα πρέπει να ξεκουραστούν και μέσα σε 20 μέρες να επανέλθουν δρυμίτεροι για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για κατάκτηση των φετινών μας στόχων. Εκτός απο ξεκούραση υπάρχουν και οι παίκτες που είναι τραυματίες και οι παίκτες που ακόμα δεν είναι έτοιμοι…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ… Ο Carlao απέφυγε τα χειρότερα. Διεγνώστη με οστικό οίδημα επιγονατίδος και κάκωση χόνδρου επιγονατίδος. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας καθώς και θεραπεία PRP. Ο Εφραίμ διεγνώστη με διάταση δικέφαλου μυός. Ο Manduca διεγνώστη με κάκωση Α’ Βαθμού στο δικέφαλο. O Vinicius διεγνώστη με κάκωση Α’ προς Β΄ βαθμού στον προσαγωγό. Ο Εφραίμ, Βινίσιους και Μαντούκα έχουν ήδη ταξιδέψει στην φίλη μας τη Μαριάννα, στη Σερβία για τη γνωστή θεραπεία. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι αποκόμισε πρήξιμο στο μηρό μετά από κτύπημα και αποφασίστηκε όπως ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Μεγάλος ο πονοκέφαλος για τους ίδιους τους τραυματίες αλλά και τον Δώνη που ευτυχώς με την διακοπή του πρωταθλήματος θα ελπίζει στην ανάκαμψη αυτών των παικτών. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι οτι οι τραυματισμοί έχουν έρθει σε μια “βολική” περίοδο όπου υπάρχει η διακοπή λόγω Εθνικής.

Ακόμα ένας μικρός πονοκέφαλος είναι οι παίκτες που θα παίξουν με την Εθνική να πάνε και να έρθουν στον Αρχάγγελο χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Δεν θέλουμε άλλους τραυματίες.

Περαστικά σε όλους και θα περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας. Θα επιστρέψουν οι οργανωμένοι και επιτέλους θα ακουστεί η φωνή τους ξανά στο γήπεδο!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet