Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα νικήσουμε και τις ‘κατάρες’!!!

Αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, είναι πρωτάκουστο και δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Όσο οι επιτυχίες της ομάδα μας, μεγαλώνουν, τόσο πιο πολλή το μισός των αντι-ΑΠΟΕΛιστων πληθαίνει. Όσο το μίσος μεγαλώνει, τόσο πιο πολλές ‘κατάρες’ μας βάζουν.

Από την στιγμή που δεν μπορούν να βρουν τρόπο να μας κερδίσουν και να μας σταματήσουν από το να κατακτούμε τα πρωταθλήματα και μας βλέπουν να παίζουμε ανελλιπώς στους Ευρωπαϊκούς ομίλους και το ρευστό να τρέχει άφθονο στους λογαριασμού μας, δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας καταριόνται.

Δεν το αντέχουν άλλο, έχουν φτάσει στα όρια τους. Δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας μας και οι δίκες τους οι ομάδες να βυθίζονται στην μετριότητα και στα χρέη. Εκείνο όμως του τους καίει περισσότερο και τους κάνει ‘τούρκους’, είναι να βλέπουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, να φοράνε τις φανέλες του ΑΠΟΕΛ και να στηρίζουν με πάθος την ομάδα μας. Αυτό τους εξαγριώνει τόσο πολύ, που μέρα νύχτα μας, καταριόνται και εύχονται όλα τα κακά του κόσμου να τα πάθουμε.

Υπάρχει όμως μια φράσει συνεχώς στο στόμα τους, που τους δίνει ελπίδα και την λένε ανελλιπώς, «θα γυρίσει κάποτε ο τροχός και τότε θα δείτε τι θα πάθετε»

Εκείνο που δεν ξέρουν όμως, είναι ότι ο Θεός είναι ΑΠΟΕΛ και ουδέποτε δεν ευλογεί τα άδικα. Βλέπει όλες αυτές τις παραξενιές τους και δεν τους αντέχει άλλο τους κλαψιάρηδες. Γι’ αυτό, για να τους τιμωρήσει, για την κάκιστη συμπεριφορά τους,  βοηθάει την ομάδα μας και τους δίνει περισσότερη θλίψη στους ήδη πονεμένους αντι-ΑΠΟΕΛιστες.

Εμείς, ο Αυτοκράτορας του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα υπερπηδήσουμε όλες αυτές τις αναποδιές που έχουμε στον Αρχάγγελο και στο τέλος για ακόμη μια φορά θα βγούμε νικητές και ξανά πρωταθλητές. Όσο μας παιδεύουν, τόσο μας πεισμώνουν και μας πορώνουν. Αρεσκόμαστε στα δύσκολα, δεν πέφτει ποτέ το ηθικό μας.  Είμαστε Έλληνες και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει όταν το βάλουμε στο στόχαστρο μας.

Θέλουμε όλοι μας, να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε όλοι μας, να επιτύχουμε κάτι που καμία άλλη ομάδα του νησιού μας, δεν το έχει καταφέρει και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα το επιτύχουμε. Το 6ο συνεχόμενο και το 27ο πρωτάθλημα θα είναι στην πλούσια τροπαιοθήκη μας τον Μάιο του 2018!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ…

ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ…

Hitman

Like
Share
Tweet