Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα παλέψουμε σαν Έλληνες

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες, μετά την ηρωική μας, πρόκριση, επι των τούρκων της Καραμπακ. Αυτή μας, όμως η επιτυχία, δεν άρεσε σε αρκετούς τουρκόφιλους, εντός του ελευθέρου νησιού μας, αλλά το μόνο που μπορούμε να τους πούμε, είναι, Μέρκατσος και ξύδι!!!

Τώρα, για τα Play offs του Champions League, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την δυσκολότερη ομαδα, των προκριματικών, τον Αγιαξ Ολλανδίας. Σίγουρα η αποστολή της ομάδας μας, δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αλλά για το ΑΠΟΕΛ, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές. Πρέπει όμως να κάνουμε το τέλιο παιχνίδι και ο αντίπαλος μας, ένα μέτριο.

Αυτή την Τρίτη, 20/08/2019 και ώρα 22:00, στο Γ.Σ.Π., πρέπει όλοι μας, να είμαστε παρόντες/σες, για να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, για το τι έκαναν στους τούρκους της Καραμπακ και μας έκαναν όλους περιφανούς και επίσης να τους στηρίξουμε, σ ’αυτό το δύσκολο μας, παιχνίδι. Είναι υποχρέωση μας, να το πράξουμε.

Η εποχή, Παουλο Τραμεζανι στο ΑΠΟΕΛ έχει περάσει και τώρα ο νέος μας προπονητής, κ. Τόμας Ντολ, έχει αλλάξει την ψυχολογία μέσα στον Αρχάγγελο, παίζει ένα πιο ορθόδοξο ποδόσφαιρο που αρμόζει στην ομαδα μας, και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, είναι στα ύψη και όλων εμάς, στους 7 ουρανούς.

Η ομαδα του Αγιαξ, είναι ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο, αλλά μπορεί κάποιος να μας πει, ότι αυτή η ομαδα, έχει ηττηθεί από άλλη κυπριακή ομαδα στο παρελθόν. Εμείς ευελπιστούμε να κάνουμε το ίδιο, αλλά επίσης ευχόμαστε, η πρόκριση να παίζετε και δυο παιχνίδια και να μην τελειώσει από το πρώτο παιχνίδι και το άλλο να είναι αδιάφορο!!!

Έχουμε πίστη στην ομαδα μας και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά.

ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΑΣ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

 

Υ.Γ. 1: Ο Μέρκατσος, στέλνει φιλάκια σε όλους τους τουρκόφιλους της Κύπρου Χ Χ Χ Χ Χ

Υ.Γ. 2: Το σεντονάκι φέτος θα τεντώσει η ώρα 22:00 και όχι 21:45, όπως τις άλλες χρονιές. Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία!!!

Like
Share
Tweet