Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα σε νικήσουμε 2015!!

2015Το έτος 2015 μας μπήκε πολύ άσχημα και μας κοντράρει πολύ δυνατά. Τα έβαλε όμως με λάθος ομάδα, και λάθος φιλάθλους. Εμείς δεν καταθέτουμε τόσο εύκολα τα όπλα και δεν χάνουμε καθόλου τις ελπίδες μας. Μπορεί να αλλάξαμε προπονητή και ακόμη να μην έχουμε κάνει νίκη μέσα στο 2015, αλλά όταν ξεκινήσουμε να κάνουμε νίκες, τότε η ψυχολογία όλων μας θα πάει στα ύψη, και τότε ποιός μας σταματά. Θα παρασύρουμε οποίο βρούμε μπροστά μας. Θα πρέπει στο τέλος αυτής της δύσκολης πορείας να βρούμε το πεπρωμένο μας, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου τίτλου.  Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών

και όπως όλα δείχνουν μέχρι την Παρασκευή 30/01/2015 θα έχουν τελειώσει και τις τρεις μεταγραφές, είδη η μία με τον ανασταλτικό μέσο Λάνιγκ έχει τελειώσει, που έχει θέση στόχο η διοίκηση μας και ο προπονητής μας.  Όλα δείχνουν ότι όλοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουμε το στοίχημα του 2015 και να στεφθούμε ξανά πρωταθλητές και να ξαναμπούμε στους ομίλους του Champions League. Θα προσπαθήσουμε όλοι μας να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στο 2015 που μας μπήκε κόντρα. Εμείς με την δύναμη μας και την αγάπη μας για την ομάδα μας θα πάμε κόντρα σ’ αυτό το έτος, και θα βγούμε στο τέλος νικητές. Μόνο με την συμβολή όλων μας μπορούμε να το καταφέρουμε και γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, από το Σαββάτο 31/01/2015.

Πρέπει όλοι μας να σταθούμε ασπίδα στους ποδοσφαιριστές μας, στην τεχνική ηγεσία και στην διοίκηση μας, για να μπορέσουμε όλοι στο τέλος να πανηγυρίσουμε στον εξώστη, αυτό που δεν αντέχουν όλοι οι άλλοι να βλέπουν. Για να τα καταφέρουμε όμως πρέπει να συμπαρασταθούμε και όχι να γιουχαΐζουμε στα γήπεδα. Μόνο έτσι θα βγούμε νικητές. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, απλά χρειάζεται αυτή την ώθηση για να επανεκκίνηση με τις νίκες και τότε ποιος μπορεί να σταθεί απέναντι μας και να μας κερδίσει;

Εμείς πιστεύουμε στην δυναμική της ομάδα μας, και είμαστε σίγουροι ότι το 2015 θα είμαστε πρωταθλητές, γιατί πολύ απλά είμαστε η καλύτερη ομάδα, σε ποιότητα, τεχνική και βάθος και όσον και αν προσπαθήσουν οι άλλοι δεν θα τα καταφέρουν να μας σταματήσουν. Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες είμαστε ένα μεγάλο κίνητρο, όπως για εμάς οι ομάδες του Champions League, που θέλουν να μας κερδίσουν για να γραφτεί ως η μεγαλύτερη επιτυχία τους στην σύγχρονη ιστορία τους. Εμείς αυτά τα όνειρα τους θα τα καταστρέψουμε, νικώντας τους και κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει να γεμίζουμε τα γήπεδα και πρέπει να υποστηρίζουμε σωστά την ομάδα μας και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet