Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα το τραβούν ώσπου πάει

pulling_ropeΤον τελευταίο καιρό έχουν δει όλοι οι φίλαθλοι τα κωμικοτραγικά πράγματα που γίνονται στο γήπεδο από διάφορους, με εκτελεστές τους κυρίους με τα μαύρα. Έχουμε όλοι προσέξει με πόσο πολλή ζήλος κάποιοι παίρνουν κάποια σφυρίγματα και άλλοι όχι. Αυτά τα πράγματα δεν είναι νέο φρούτο, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή, έχουν καταντήσει όλοι γελοίοι. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που παίρνει φάλτσα σφυρίγματα η ομάδα τους, από την ντροπή τους δεν τα θέλουν, γιατί τόσο πολύ ντρέπονται γι’αυτό. Τα πράγματα όμως έχουν ξεφύγει εντελώς και όλα αυτά γίνονται μόνο για ένα σκοπό. Δεν θέλουν, …

Η ομάδα μας να ξεφύγει τόσο πολύ στην βαθμολογία και να τελειώσει την υπόθεση τίτλος πριν το νέο έτος. Τι θα απογίνουν οι άλλες οι ομάδες; Τι θα πουν στους άλλους φίλαθλους; Πως θα μπορέσουν να κρατηθούν οικονομικά; Όλα αυτά τα ερωτήματα, περιτριγυρίζουν στο άδειο κεφαλάκι τους, και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κρατήσουν το ενδιαφέρων για το τίτλο όσο περισσότερο μπορούνε.

Απλός για να μιλάμε με κάποια γεγονότα, να αναφέρουμε ότι εάν κερδίζαμε το παιχνίδι μας με την Ομόνοια, που είχαμε πέναλτι και κόκκινη κάρτα η διαφορά μας θα πήγαινε στο +13. Εάν κερδίζαμε το παιχνίδι με την ανόρθωση που επίσης είχαμε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο τερματοφύλακα η διαφορά μας θα ήταν στο +8. Αυτά που λέμε έγιναν στα μεταξύ μας παιχνίδια για να μην αναφέρουμε τις έγιναν στα άλλα τους παιχνίδια, βλέπε Άρη.

Με όλα τα ποιο πάνω, καταλαβαίνετε πόσο πολύ θέλουν τις υπόλοιπες ομάδες, που λένε ότι διεκδικούν το τίτλο, να κρατηθούν όσο περισσότερο μπορούνε κοντά μας, για να μην χαθεί το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρων και να έχουν οικονομικές επιπτώσεις και όχι μόνο. Όταν σε κάποια παιχνίδια η ομάδα μας πάρει λανθασμένα υπερ. της σφυρίγματα, αυτοί όλοι ενώνουν δυνάμεις και οργιάζουν στα ΜΜΕ για σφαγές και εντεταλμένες υπηρεσίες και όταν είναι ενάντια μας, όλοι αυτοί νιώθουν ικανοποίηση και χαρά. Τόσο πολύ ζηλεύουν την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας, που οι μονές τους χάρες είναι οι αποτυχίες μας, μιας και η ομάδες τους δεν έχουν χάρες να τους δώσουν.

Εμείς όμως, και ιδιαίτερα η διοίκηση της ομάδας μας, πρέπει να σταματήσει την πολιτική του καλού παιδιού, γιατί όπως πάνε αυτοί, θα τους δίνουν και προβάδισμα σε γκολ, πριν την έναρξη το παιχνιδιού. Τώρα αυτοί προβληματίζονται ποιο διαιτητή να βάλουν στο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα. Τον ψηλό που έδωσε το πέναλτι εναντίο μας ή τον άλλο που δεν μας έδωσε το πέναλτι. Το παρασκήνιο οργιάζει και εμείς πρέπει να τους βάλουμε στην θέση τους. Δεν μας ενδιαφέρει εμάς, εάν οι άλλες ομάδες είναι αδύνατες και φτωχές. Δεν θα τις τραβάνε μέχρι το τέλος, για να μείνουν σε κοντινή απόσταση από εμάς. Να βρουν άλλους τρόπους να τις βοηθήσουν αφού θέλουν και την ομάδα μας να την αφήσουν ήσυχη.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο μόνος άξιος πρεσβευτής αυτού του καταπονημένου νησιού και είμαστε οι μόνη που προβάλουμε την χώρα ανά το παγκόσμιο. Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας, και αφήστε το ποδόσφαιρο μας να βρει τον δρόμο του. Όσοι αξίζουν θα μείνουν και δεν χεριάζετε να τους κρατάτε από τον αναπνευστήρα. Δεν θα καταφέρουν πότε να σταθούν στα πόδια τους, γιατί οι ομάδες τους είναι πυροτέχνημα και ότι και να κάνουν δεν θα καταφέρουν τίποτες.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet