Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε!!

apoelcupsΟι οικονομικοί πόροι των κυπριακών ομάδων είναι πολύ περιορισμένοι, λόγω του μεγέθους του νησιού μας. Ο μοναδικός οικονομικός πνεύμονας που υπάρχει είναι η Ευρώπη έτσι όλες οι ομάδες κυνηγάνε ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την φετινή σεζόν τα εισιτήρια είναι 4 και αυτά τα διεκδικούν οι πρώτες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος, δηλαδή του 1ου ομίλου, και το τέταρτο εισιτήριο το παίρνει ο κυπελλούχος. Σ’ αυτή την προσπάθεια των υπόλοιπων ομάδων του 1ου ομίλου

Για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, που μπορεί να είναι προνομιούχα, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η ομάδα μας. Εάν η ομάδα μας κατάκτησει το κύπελο, τότε η 4η στην βαθμολογία θα πάρει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό δώρο, χάρη της ομάδα μας. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να βοηθήσει τις υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου φτάνει αυτές οι ομάδες είναι υπέρ του συνθήματος ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE. Δεν είναι και λίγο πράγμα μια ομάδα να προσπαθήσει για να δώσει στην άλλη €500,000 και αυτές να μην το εκτιμάνε!!! Άλλες στις θέσεις μας θα έβγαζαν τα γνωστά πάνω, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΑΠΟΕΛ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ και όλα αυτά τα πανό που εμφανίζονται στα γήπεδα κατά διαστήματα και ο ΝΝ!

Ευτυχώς εμείς στο ΑΠΟΕΛ βλέπουμε μονό την ομάδα μας και δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Εμείς θα κάνουμε το ΑΠΟΕΛίστικο μας καθήκον δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελο, γιατί πολύ απλά είμαστε συλλέκτες τίτλων εδώ και αρκετόν καιρό. Παρόλο που η κατάκτηση του Β2Β Double μπορεί να γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας και αυτό φυσικά είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς, το ίδιο θα ηχούσε εαν το είχαμε ξανακάνει χίλιες φορές. Εμείς είμαστε ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ και δεν βλέπουμε τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μας και τις επιτυχίες της.

Όσοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ σκέπτονται διαφορετικά και όχι το καλό του ΑΠΟΕΛ τότε σκέπτονται λανθασμένα και όχι υγιές σκεπτόμενα. Θα πάμε στο τελικό κυπέλου και όλοι μας πρέπει να ευχόμαστε την κατάκτηση του και όχι κάτι το διαφορετικό. Πάμε για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου, πάμε για να φέρουμε το τρόπαιο στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στην τροπαιοθήκη μας. Εμείς θα κάνουμε το ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟ μας καθήκον.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet