Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα ζήσουμε τις ίδιες στιγμές;

apoel_compachagi_2009Όταν το 2009, την πρώτη χρονιά που η ομάδα μας μπήκε στους ομίλους του Champions League, ζήσαμε την απόλυτη ποδοσφαιρική μας ευτυχία, και ικανοποίηση,  και νιώσαμε επίσης πολύ περήφανοι για την ομάδα μας. Ειλικρινά μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρισκόμασταν όλοι στους 7 ουρανούς. Όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, και οι απανταχού ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ήταν τόσο περήφανοι, που δεν μπορούμε να τις περιγράψουμε. Σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι, …

Θυμάμαι την ομάδα μας, στο πρώτο ημίχρονο να ‘μην πατάει χαμέ, να πετά’, να μην πτοείτε από τίποτε, ούτε όταν οι Δανοί μείωσαν σε 2-1, και να δίνουμε τα πάντα για να βάλουμε το τρίτο γκολ, που θα μας έδινε την πρόκριση. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, το γήπεδο, ξαφνικά κατηφόρισε προς την εστία του τερματοφύλακα μας, Διονύση Χιώτη. Μας έβαλαν τόση πίεση οι Δανοί, που δεν μπορούσαμε ξεφύγουμε, από τα τετράγωνα μας.

Θυμάμαι, χαρακτηριστικά τον Χιώτη, να κάνει αμέτρητες αποκρούσεις, και η κούραση είχε ήδη αρχίσει να τον καταβάλει. Οι ποδοσφαιριστές μας, έτρεχαν ασταμάτητα, να καλύψουν χώρους και να μαρκάρουν τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές. Είχαν κάνει όλοι τους, μια υπεράνθρωποι, για εκείνο τον καιρό, προσπάθεια και να κατάφεραν. Μαζί με την μεγάλη στήριξη του συγκλονιστικού κόσμου του ΑΠΟΕΛ, που δεν σταμάτησε λεπτό, παροτρύνει και να δίνει δύναμη, για να μην τα παρατήσουν, και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεις.

Τα πράγματα τώρα, είναι πολύ διαφορετικά, δηλαδή, η ομάδα μας, έχει την εμπειρία, έχει τους ποδοσφαιριστές, και μπορεί να τα βάλει στα ίσια με τους Δανούς. Δεν λέμε, ότι δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια, αλλά άλλο τότε και άλλο τώρα. Οι ποδοσφαιριστές μας, με σωστή τακτική, και ευστοχία στο σκοράρισμα, μπορούμε να ξαναπάρουμε την πρόκριση από τους Δανούς, που ήδη, αρχίσαν να κλαίνε από τον φόβο τους. Τώρα μας υπολογίζουν, και γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτούς.

Ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι ξανά εκεί, για να ζήσουμε τις ίδιες στιγμές του 2009, και να λιώσουμε τους Δανούς, ξανά μέσα στο Γ.Σ.Π. Η πύρινη λαίλαπα και ο νόμος του Γ.Σ.Π. για ακόμη μια φορά θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι και στο θέμα ψυχολογίας. Οι ποδοσφαιριστές μας, τα παλικάρια μας, θα αποθέσουν ψυχή, για να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Champions League, για να ξαναζήσουμε την μαγεία του ποδοσφαίρου. Το σύνθημα που πρέπει να κυριαρχεί και να ηχείτε για όσα λεπτά χρειαστεί, θα είναι

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet