Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν γνωρίζει καν τα βασικά

pipinisΣτην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, όλων των ταχυτήτων. Εξωγήινοι, καλοί, μέτριοι και κάποιοι πολύ κάτω του μέτριου ποδοσφαιριστές. Όταν μια ομάδα, σαν το ΑΠΟΕΛ, που έχει ανεβεί επίπεδο εδώ και χρόνια, θέλει να κρατήσει αυτό το επίπεδο. Εφόσον θα γίνεται αυτό τότε, στις επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα έρχονται στον Αρχάγγελο θα πρέπει να υπάρχουν κάποια βασικά κριτήρια. Τουλάχιστο να γνωρίζουν το αντικείμενο. Ένας από αυτούς, στο υπάρχον ποδοσφαιρικό μας υλικό που δεν γνωρίζει καν τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου είναι ο Χρήστος Πιπίνης. Ο άνθρωπος κάνει οτιδήποτε άλλο, εκτός που να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι ένας τραγικός και μοιραίος, ποδοσφαιριστής, που αγωνίζετε στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Με κριτήρια, κ. Δώνη τον είχες φέρει στην ομάδα μας; Είναι άξιον απορίας. Τον βλέπουμε μέσα στο γήπεδο και τραβάμε τα μαλλιά μας από αυτά που κάνει. Μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση….

Ευτυχώς που στο παιχνίδι με την ομόνοια, ο Δώνης κατάλαβε το λάθος του και τον έκανε αλλαγή προτού να ήταν αργά και έβαλε στην θέση του τον Νεκτάριο. Με τον απόλλωνα είχε λάθος που δεν το είχε κάνει. Τραγικότατος. Δεν μπορεί αυτός ο Πιπίνης να είναι μέρος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Είναι τραγικό, μέχρι γελοίο να τον βλέπουμε να ‘αγωνίζετε’. Έμειναν τρία παιχνίδια, παιχνίδια φωτιά, που θα κρίνουν τα πάντα. Ευελπιστούμε πως δεν θα τον ξαναδούμε στο γήπεδο να αγωνίζετε.

Έχει δεν έχει συμβόλαιο, πρέπει να φύγει το γρηγορότερο. Χίλιες φορές να έχουμε νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από την ακαδημία μας, πάρα ένα που είναι 30 ετών και δεν έμαθε ακόμα τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, δεν είναι κάτι που δεν παρατηρά κάποιος οπαδός μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι στο ΑΠΟΕΛ οτι υπάρχουν πάρα πολλές απαιτήσεις και δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε ένας και να κάνει τουρισμό. Ελπίζουμε τώρα με την πρόσληψη του τεχνικού μας διευθυντή να μην ξαναδούμε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην ομάδα μας γιατί πραγματικά είναι κρίμα και σίγουρα δεν χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες.

Δεν είναι σκοπός μας να στοχοποιούμε ποδοσφαιριστές τις ομάδας μας αλλά κάποιοι έχουν “βγάλει το σχοινί και το παλούκι”. Πόσες ευκαιρίες να τους δοθούν και να μην αλλάζουν τακτική. Οι ΑΠΟΕΛίστες ΔΕΝ κρίνουν απο την αρχή. Αφήνουμε τον ποδοσφαιριστή να παίξει, του δίνουμε ευκαρίες όμως στην περίπτωση του, δεν πάει άλλο. Είπαμε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει αλλάξει επίπεδο και δεν θα επιτρέψουμε, όσον μπορούμε φυσικά, να επανέρθουμε στην μετριότητα. Φτύσαμε όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ αίμα για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν θα δεχτούμε να καταρρεύσουμε για κάποιους.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ΠΑΝΩ από ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet