Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλετε Πρωτάθλημα; Μόνο Νίκες

supercapΜετά απο όσα είδαμε στον αγώνα με τον Ερμή θα ήθελα να κάνω τα δικά μου σχόλια όσο αφορά το παιχνίδι, τον ίδιο τον προπονητή μας, την διοίκηση και εμάς τον κόσμο γενικότερα.  Ξέρουμε όλοι πως αν κάνουμε το 5Χ3 θα κατακτήσουμε το double και θα είμαστε πολύ κοντά στην είσοδο μας στο Champions League και πως αν έρθουμε δεύτεροι τα πράγματα για είσοδο στο C.L. θα γίνουν πολύ δυσκολότερα….

Αρχίσαμε ένα σερί συνεχομένων νικών, προσηλωμένοι στο στόχο μας για κατάκτηση της πρώτης θέσης και αφού το επιτύχαμε αυτό αντέξαμε εκεί για 4 μέρες και πισωγυρίσαμε στην γνώριμη 2Η θέση! Αυτό που είδαμε με τον Ερμή δεν ήταν τυχαίο και θα εξηγήσω. Αρχίζοντας από τον προπονητή μας  παρατηρούμε ένα  προπονητή κατά μένα πολύ καλό αλλά με τις δικές του εμμονές εξού και στην Ελλάδα έφυγε κατατρεγμένος από Λάρισα και ΠΑΟΚ, αφού πήγαινε στην βρύση αλλά νερό δεν έπινε. Στην δική μας περίπτωση βλέπουμε τον κύριο Δώνη να μην αφήνει την ιδία ενδεκάδα και να αλλάζει το δόγμα Γιοβάνοβιτς που λέει 11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και αν ήταν αυτό όλα καλά, βλέπουμε παίκτες που στα προηγούμενα  παιχνίδια να ήταν οι παίχτες του αγώνα με ψηλή απόδοση είτε ακόμα σκοράροντας και στον επόμενο παιχνίδι να τους επιβραβεύει κάθοντας τους στον πάγκο!

Βλέπουμε παίκτες να παίζουν σε μη γνώριμη τους θέση, τον Μαντούκα από μεσοεπιθετικός να γίνεται ο μόνιμος μας επιθετικός αφήνοντας επιθετικούς στον πάγκο, βλέπουμε τον παραγκωνισμό για να μην πω κόλλημα που εχει ο Δώνης εναντίων του Ατόρνο που ακόμα δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα παρά μόνο στο κύπελλο και που σκοράροντας όποτε χρειάστηκε. Μετά απο όλα αυτά, ρωτώ πότε θα μπει κύριε Δώνη, στον τελικό του κυπέλλου η στο Τσίρειο τελευταία αγωνιστική και να έχουμε και απαιτήσεις, γιατί όταν χάναμε με τον Ερμή και αφού προθερμαινόταν μπήκε μέσα ο wanna be marcinho΄’benachour” και ψάχναμε παίχτες να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, η μπάλα πήγαινε στην περιοχή κύριε Δώνη, και παίκτη να την στείλει εκεί δεν είχαμε γιατί έλειπε η αυτοσυγκέντωση! Μην μας πείτε είναι κουρασμένοι γιατί μέσα σε 4 μέρες παίζαμε ακόμα ένα παιχνίδι, γιατί  Αελ και  Ερμής είχαν το ίδιο πρόγραμμα και σε αυτούς δεν είδαμε κούραση!  Που ήταν το πάθος κύριοι ποδοσφαιριστές που είχατε με την Αέλ και μασούσατε σίδερα, έπρεπε να έρθουν οι οργανωμένοι πάλι στον Αρχάγγελο να σας πορώσουν?

θέλετε πόρωση για να παίξετε μπάλα; Μήπως έπρεπε να γεμίσουμε πάλι το Γ.Σ.Π. και να βγάλουμε τα λαρύγγια μας, ο Ερμής κύριοι είχε οπαδούς και κέρδισε, οι αελλίστες γαμ…..ε το Τσίρειο? ΟΧΙ! Γιατί κύριοι διοικούντες δεν βάζετε πριμ στους ποδοσφαιριστές αφού 4 αγώνες =πρωτάθλημα και 5 =double.

Απευθύνομαι στους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, κύριοι σοβαρευτείτε ο κόσμος δεν παίζει μπάλα ούτε οι φανέλες και η ιστορία το ίδιον! Αν θέλατε  πρωτάθλημα είναι εκεί και σας περιμένει, έχετε 4 τελικούς, 4 90 λεπτα,αν θέλετε να πάρετε πρωτάθλημα και είσοδο στους ομίλους που θα σας φέρουν κατά πολύ πλουσιότερους και να σας ανεβάσει το κασέ σας και να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα ιδού η ευκαιρία , ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΗΝ !

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ Κ.Κ.

Like
Share
Tweet