Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλει να επανεκλεγεί

pambospapageorgiouΟ Πάμπος προσπαθεί να βρει τρόπους να επανεκλεγεί βουλευτής και χρησιμοποιεί την μεγαλύτερη δύναμη των ΜΜΕ, το ΑΠΟΕΛ, για να το επιτύχει το σκοπό του και να πάρει την εύνοια των αριστερών και αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει μέσα σε λίγες εβδομάδες και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Ο Παμπος, πρώην βουλευτής του πιο αχρήστου κόμματος του νησιού μας που κατέστρεψε το τόπο μας και την ομάδα του για χάρη τις διαφθοράς, προσπαθεί απεγνωσμένα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο για να πιάσει δημοσιότητα, για να είναι έτοιμος για τις επόμενες εκλογές.

Αφού δεν τα κατάφερε σαν οικονομολόγος, γιατί εάν θυμάμαι καλά, τον καιρό του κουρέματος πήγαινε από τηλεοπτικό πάνελ, σε πάνελ και έλεγε ότι η καλύτερη λύση είναι να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιστρέψουμε στην λίρα(£). Ευτυχώς που δεν εισακούστηκε, γιατί τώρα θα ζούσαμε στην φτώχια και στις σπηλιές. Ετσι αποφάσισε τώρα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και ειδικά με το ΑΠΟΕΛ, που έχει αρκετές απηχήσεις, για να ξαναφτιάξει το κουμμουνιστικό του image του να είναι έτοιμος να ξαναεπιστρέψει στην ‘διαφθορά’.

Στο λογαριασμό του στο Facebook είπε τα ακόλουθα:”Παρακολούθησα τα πρώτα δέκα λεπτά στο παιχνίδι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση έχει συνεχή κατοχή και ο διαιτητής ξαφνικά σφυρίζει ανύπαρκτο φάουλ. Έτσι παίρνει επιτέλους κατοχή της μπάλας το ΑΠΟΕΛ.

Συνεχίζεται η κυριαρχία της Ανόρθωσης στο κέντρο. Παίκτης του ΑΠΟΕΛ κτυπά στα πόδια από πίσω τον παίκτη της Ανόρθωσης που έχει την μπάλα. Ο διαιτητής όμως δείχνει “παίζεται” και το ΑΠΟΕΛ σκοράρει με το δώρο του Αναστασίου…»

Όλα αυτά που περίγραψε, έγιναν σε 10’’ λεπτά!!! Μόλις σκόραρε η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας δεν το άντεξε καθόλου, τα ψυχολογικά ανέβηκαν στα ύψη και πήγε να κοιμηθεί, όπως όλοι οι άλλοι αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Επίσης μας «..υπενθυμίζει πόσο κάλπικο είναι το κυπριακό πρωτάθλημα..». Εάν είναι κ. Παμπουη όπως λέτε, κάλπικο το Κυπριακό πρωτάθλημα, τότε δεν μπορεί να είναι κάλπικο και το Champions League και το Europa League, γιατί τότε θα πρέπει να καταθέσετε στοιχεία στην UEFA!!!

Η ομάδα μας, ο ΑΠΟΕΛ μας, έχει διακριθεί σ ‘αυτές τις δυο ύψιστες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και έχει κάνει το νησί μας υπερήφανο, ενώ κάποιες άλλες ομάδες του νησιου μας κάνουν ρεζίλι κάθε χρόνο. Ούτε συγχαρητήρια δεν βγήκες να δώσεις στην ομάδα μας που διαπρέπει στην Ευρώπη, αλλά είσαι και εσύ ένας από όλους αυτούς που έχουμε γεμίζει τα ψυχιατρεία. Τα ψυχολογικά είναι πολλά, μα πάρα πολλά.

Παμπουη, βρες άλλο τρόπο να επανεκλεγείς στο κόμμα της διαφθοράς και σταμάτα να ασχολείσαι με το ΑΠΟΕΛ, γιατί θα φας τα μούτρα σου. Ανθρωπουι τις παγκιρας και τις λίρας(£)

Hitman

Like
Share
Tweet