Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλουμε πολυβόλο!!!

Μπήκαμε και επίσημα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που είναι η πιο μεγάλη και ‘ζεστή’. Ονόματα ποδοσφαιριστών θα κάνουν παρέλαση κάθε μέρα στα ΜΜΕ, για τα click, γι’ αυτό να μην δίνετε και πάρα πολύ σημασία στο τι γράφετε και στο τι λέγετε.

Εμείς δεν θα πούμε κάποιο όνομα για ποδοσφαιριστή μας, αλλά θέλουμε να κάνουμε την δική μας παράκληση προς την διοίκηση μας και το τεχνικό μας επιτελείο. Την φετινή χρονιά, η διοίκηση μας, έφερε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομαδα μας, με σκοπό την ανανέωση και πιστεύουμε ότι αυτό μας στοίχισε την Ευρωπαϊκή μας πορεία.

Οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές, ήθελα αρκετό χρόνο προσαρμογείς και αλλαγή νοοτροπίας, γιατί κακά τα ψέματα, ήθελε ο καθένα μια μάππα μονός του, με αποτέλεσμα, να μείνουμε εκτός Ευρωπαϊκών ομίλων, όπου αυτό στοίχισε οικονομικά στην ομαδα μας.

Εμείς εκείνο που έχουμε να προτείνουμε, είναι να μην κάνουμε τα ίδια τα λάθη. Θέλουμε στην επίθεση μας, να έχουμε ένα ποδοσφαιριστή πολυβόλο, killer, machine gun, μια μηχανή γκολ, πως αλλιώς να το πούμε για να είμαστε ξεκάθαροι.

Η επιτροπή προγραμματισμού μας, πρέπει να επενδύσει / ξοδέψει, αρκετά λεφτά γι’ αυτή την θέση. Έχουμε πάρει και ένα bonus, πέρα του €500,000 από την Τοτεναμ, με την απευθείας πρόκριση μας στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και αυτά πρέπει να δοθούν γι’ αυτό τον ποδοσφαιριστή που θα μας βάζει το εύκολο γκολ. Για τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη, χρειαζόμαστε τέτοια επιθετικό.

Ευχόμαστε ότι η διοίκηση μας και η τεχνική μας ηγεσία, κάνουν την επιθυμία μας, πράξη, γιατί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκτός Ευρωπαϊκών ομίλων, μπορεί να μην σηκώνουμε.

ΦΕΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ

Hitman

Like
Share
Tweet