Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλουν σεβασμό!!!

apoel_map3Μια ομαδούλα στην Κύπρο, με τρία πρωταθλήματα στην 63χρόνη ιστορία της και μέτα από 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλου και φιλικών, θέλει τον παγκόσμιο σεβασμό, γιατί είναι ότι καλύτερο έχει επιτυχει στην ιστορία της. Ένα προπονητάκι, ο Σωφρονάκης, που δίνει εντολές στους ποδοσφαιριστές του για ‘σφαγή’ αντίπαλων ποδοσφαιριστών, να μην τηρούν το fair play, δίνει εντολές στα ball boys να κρύβουν τις μπάλες και άλλες πολλές αντιαθλητικές ενέργειες, ζητά σεβασμό.

Δυστυχώς, Σωφρονάκη, ο σεβασμός δεν αγοράζεται και δεν επιτάσσετε με το να κλαις στις δημογραφικές διασκέψεις και με το να φωνάζεις στους ποδοσφαιριστές σου να μην τηρούν το fair play και να σε ηχογραφεί ζωντανά η κάμερα . Αυτού του είδους πολιτικές, τις κάνουν κάτι προπονητάκια που θέλουν να κρατήσουν την θέση τους, γιατί κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Για να κερδίσεις εσύ και η ομαδούλα σου τον ποδοσφαιρικό σεβασμό του φίλαθλου κόσμου, πρέπει να δείξετε ποδοσφαιρικό έργο. Με το να κερδίζεις μια άλλη ομαδούλα, που δεν έχει ούτε ένα τρόπαιο στην ιστορία της, δεν έχεις επιτύχει κάτι και δεν σε αναβαθμίζει από ομαδούλα σε ομάδα. Χρειάζεστε πολλά ‘ψωμιά’ ακόμη για να μπορέσετε να κερδίσετε ποδοσφαιρικό σεβασμό και εσείς ακόμη μόνο ‘ψίχουλα’ έχετε επιτύχει.

Για ρίξε μια ματιά στον ποδοσφαιρικό χάρτη, τον δικό σας και στον δικό μας. Η Κύπρος στον δικό μας χάρτη είναι ένα πολύ μικρό σημείο κάτω δεξιά, ενώ στο δικό σας χάρτη είναι το μοναδικό σημείο. Μπορείς να καταλάβεις την τεράστια διαφορά του ΑΠΟΕΛ από τις υπόλοιπες ομαδούλες του νησιού μας.

Από ότι καταλάβουμε θέλεις και εσύ να βλέπεις την ομαδούλα σου η ώρα 20:00 και ώρα 22:00 της Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες μέχρι τον Μάρτη, αλλά δυστυχώς για εσάς είναι όνειρο απατηλό. Προς το παρών, να παίρνετε τα αντιθληπτικά σας χαπάκια, για να περιορίσετε τα πολλά ψυχολογικά που σας διακατέχουν, γιατί όλο ασυναρτησίες λέτε τώρα τελευταίος. Είναι ολοφάνερο, ότι σας έχει αυξήσει τα ψυχολογικά σας η ομάδα μας, και ούτε η φαρμακευτική αγωγή σας δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

ΣΩΦΡΟΝΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥ,

ΗΡΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet