Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλουν σημασία

cryingbabiesΑυτό που γίνεται εδώ και χρόνια μετά από κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ έχει γίνει πλέoν συνήθεια και γι’ αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου. Είμαστε όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ συνηθισμένοι σε αυτά τα είδους σχόλια και ανακοινώσεις. Θα ήταν αφύσικο εάν δεν υπήρχαν αυτές οι ανακοινώσεις. Δεν έχουν και αυτοί οι καημένοι άλλο τρόπο για να δώσουν δημοσιότητα στα κακόμοιρα τα σωματεία τους. Θέλουν και αυτοί να προβάλουν το έργο τους στους ταλαιπωρημένους οπαδούς τους που δεν αντέχουν άλλο την μιζέρια και την κατάντια τους. Περιμένουν πως και πως τα παιχνίδια

Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ την καλύτερη, την μεγαλύτερη, την δημοφιλέστερη ομάδα του νησιού για να μπορέσουν και αυτοί να ‘κλέψουν λίγη σημασία από τα ΜΜΕ για να προβάλουν και αυτοί το κακόμοιρο σωματείο τους.  Το γνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ πουλά αρκετή δημοσιότητα, τα έχουν όλα έτοιμα, ξεκινάνε λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας αγώνα, παίζουν τα τύμπανα και περνάνε το αίσθημα του κακομοίρη και του μίζερου κόσμου τους ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι θα αδικηθούν. Εάν κάνουν οποιαδήποτε παράπονα σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν θα τους λάβει κανένας υπόψη, ούτε δημοσιότητα θα πάρουν, ούτε την ανάλογη σημασία και τότε πως θα περάσουν τα ανάλογα μηνύματα στο κόσμο τους.

Το ευχάριστο σ’ αυτή την γελοία υπόθεση είναι ότι βλέπουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ ενώνει κάποια σωματεία, που για χρόνια είναι στα μαχαίρια, βλέπε ομόνοια και ανόρθωση, και αυτό μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο. Ενώνουν δυνάμεις για να μην καταστραφούν και για να μην σβήσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ενώνουν δυνάμεις για να κρατούν τον κόσμο τους κοντά για να μπορούν να τους ‘γαλεύκουν’ όσο περισσότερο μπορούν.

Όλα αυτά έχουν γίνει συνήθεια στ’ αυτιά όλων και κανενός δεν ιδρώνει το αυτί του, ούτε πλέον ασχολούμαστε μαζί τους. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας! Συνεχίζουμε να είμαστε συλλέκτες τίτλων και άστε τους αυτούς να κλαίνε και να οδύρονται. Αφού οι ίδιοι δεν γνωρίζουν μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις τους και εθελοτυφλούν ότι μπορούν να καταφέρουν κάτι καλύτερο, δεν φταίμε εμείς!

Το πρωτάθλημα κύριοι έπρεπε εδώ και καιρό να είχε τελειώσει. Όμως επειδή κάποιοι είχαν βγάλει την γλώσσα τους περίπατο, άρχισαν να καταδικάζουν την ομάδα μας, αφού είχε ξεφύγει με 5 βαθμούς από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, και για να μην χάσει το ενδιαφέρον του το πρωτάθλημα, νόμιζαν ότι αυτό θα συνέχιζε για πάντα;! Φταίμε που σας δώσαμε όλους εσάς δικαιώματα και νομίσατε ότι μπορείτε για κάτι καλύτερο. Ζητάμε συγγνώμη και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να μην το ξανά επαναλάβουμε.

Όσο για το π@τ@π@δ@ Γιώργο Καλλινικου που θέλει και αυτός σημασία (δηλώνει ΑΠΟΕΛίστας) να του θυμίσουμε ότι τον καιρό που διατέλεσε εκπρόσωπος του Διγενή Μόρφου και ο Διγενής νίκησε τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ και του έκοψε το πρωτάθλημα (2003) για να το πάρει η ομόνοια, ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στο κόσμο! Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά τους μέσα από τις κάμερες!  Έχει ξεμείνει και αυτός από δουλειά φαίνεται και θέλει την δημοσιότητα του ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει στις επάλξεις. Άντε γ@μησο@ κ@λ@π@δ@ που θα μας το παίξεις και ΑΠΟΕΛίστας!

Άντε γεια σας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet