Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλουν την ανατροπή!!!

Μέτα την τελευταία μεγάλη νίκη της ομάδας μας, στο Τσίρειο, επι του gay Απόλλων, τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τρόποι, στις τάξης των μικρομεσαίων ομάδων, δηλαδή από την 2η θέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα. Δεν περίμενα με τίποτα αυτή την νίκη της ομάδας μας και τους χάλασε τα σχέδια τους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι μικρομεσαίες ομάδες που λέτε, έχουν βάλει πρωταρχικό στόχο, ότι φέτος πρέπει να σταματήσουν το μεγάλο σερί κατακτήσεως πρωταθλημάτων του ΑΠΟΕΛ, για να μπορέσουν και αυτοί να πάρουν επιτέλους μια ικανοποίηση ότι κατάφεραν τουλάχιστον κάτι, και ότι νίκησαν το δήμιο τους.

Μέχρι το τέλος του του κανονικού πρωταθλήματος, πριν τα Play offs , υπάρχουν ακόμη τέσσερις (4) αγωνιστικές, και κάποιες από της μικρομεσαίες ομάδες έχουν και παιχνίδια μεταξύ τους. Αυτό τους προβληματίζει αφάνταστα, στο πως προσεγγίσουν τα παιχνίδια, για να μην παν ενάντια στον ‘όρκο’ τους.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι το 4 Χ 3 = 12, για να ξεκινήσουμε τα Play offs από θέση ισχύος, έτσι, όποιες ‘συμμαχίες’ και εάν γίνουν να μην μας αγγίξουν εμάς.

Εμείς το είπαμε και πριν αρκετούς μήνες, ότι όλοι αυτοί που έδιναν συγχαρητήρια, η μια στην άλλη, για τα μικρό κατορθώματα τους, τώρα όσο τελειώνουν οι αγωνιστικές, θα βρίζει η μια την άλλη. Με λίγα λογία θα ‘σσιλοφαιθούν’ μόνοι τους!!!

Η ΑΠΟΕΛαρα μας, αυτή την στιγμή, βρίσκετε στην πρώτη θέση και εκεί πρέπει να παραμείνει μέχρι το τέλος. Κανένας, εφησυχασμός, καμία από συγκέντρωση, καμία υποτίμηση και μόνο με καθαρό μυαλό θα κερδίζουμε όλα τα απομείναντα παιχνίδια μας, μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εμείς πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, σε όλα τα παιχνίδια, γιατί αξίζει την στήριξη μας, γιατί μας κάνει υπερήφανους. Οι ποδοσφαιριστές μας, όσο και οι τεχνική ηγεσία, είναι άνθρωποι και αυτοί, με τα λάθη τους και ο μηδενισμός δεν τους αξίζει. Να είμαστε πάντα ασπίδα προστασία γι’ αυτούς και όλοι μαζί θα γράψουμε Ι6ΣΤΟΡΙΑ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet