Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλουν VAR, θέλουν ξένους, θέλουν …

Ξεκίνησαν τα βιολιά τους όλες οι ποδοσφαιρικές ομαδούλες του νησιού μας. Ξεκίνησαν το γνωστό κλάμα, αλλά το περίεργο είναι ότι φέτος το ξεκίνησαν πολύ πιο νωρίς από τις προηγούμενες χρονιές και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Φέτος στο παιχνίδι για την δεύτερη και τρίτη θέση, δεν θα είναι για 2-3 ομάδες αλλά για 4-5. Το καταλαμβάνουν και οι ίδιοι ότι φέτος δεν έχουν την ομαδα και την δύναμη να παλέψουν, όπως επίσης, κάποιες σωματικές συμφωνίες, δεν μπορούν να ισχύσουν στην φετινή σεζόν. Πλέων όλοι, βλέπουν το τομάρι τους και προσπαθούν τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούνε.

Ξεκίνησαν που λέτε την νέα καραμελίτσα που λέγετε VAR και ξένοι διαιτητές, για να κάνουν τις γνωστές εντυπώσεις, στα ερίφια τους οπαδούς τους, για να σταματήσουν να ασχολούνται με τις κακές επιλογές τους, που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι. Όλα αυτά τα κολπάκια είναι πλέων παλιομοδίτικα και τα ξέρουν και οι πέτρες. Το θέμα είναι, ποσό μπορούν να το πάρουν πάρα πέρα, πριν ξεσπάσει ο εμφύλιος μέσα στις ομαδούλες τους.

Εμείς σας το δηλώνουμε από τώρα, 13/11/2019, ότι αυτές οι ομαδούλες που ζητάνε VAR και ξένους διαιτητές, θα είναι οι πρώτες ομάδες που θα τα αμφισβητήσουν όταν μπουν σε λειτουργία. Γράψετε το όπου θέλετε.

Εμάς η ομαδα μας, όλες τις μεγάλες μας επιτυχίες των τελευταίων 12 ετών, τις έχουμε κάνει με ξένους διαιτητές, γι’ αυτό εμάς δεν μας χαλά, απεναντίας, είναι προς όφελος μας. Όλοι αυτοί οι Κύπριοι διαιτητές που επηρεάζονται από τα ΜΜΕ του νησιού μας και δεν μας παίζουν στα ίσια, δεν θα τους έχουμε μέσα στα ποδιά μας και να καταπίνουν σφυρίγματα.

Εμείς μάθαμε να λύνουμε τα προβλήματα μας, μόνοι μας και να προχωράμε. Οι υπόλοιπες ομάδες, ποσό καιρό πιστεύουν ότι μπορούν να στρουθοκαμηλίζουν;

Φέρτε ότι θέλετε, εμάς δεν μας ενδιαφέρει, εμείς θα συνεχίσουμε το βιολί μας, μέχρι να βαρεθούμε. Όσο μας πολεμάτε, τόσο διψάμε για την κατάκτηση του τίτλου. Συνεχίστε αυτό που κάνετε για να μας βαστάτε στην τσίτα!!!

Θέλετε VAR, θα το έχετε.

Θέλετε ξένους διαιτητές, θα τους έχετε.

Εκείνο όμως που πραγματικά θέλετε, είναι γ@μ@σ@ και να είστε σίγουροι, ότι και αυτό θα το έχετε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet