Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρύλε Θεέ Ταξίδεψε Μας…

Round-2-First-LegΗ χρονιά 2016-2017 ξεκινάει για εμάς από τον 2ο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πρώτος μας σταθμός για φέτος είναι η Ουαλία και η ομάδα The NewSaints. Ομάδα η οποία αποτελείται από 2 ομάδες, την Llansantffraid και την The New Saints of Oswestry Town, δίνει το παρών της στα ευρωπαϊκά κύπελλα από την χρονιά 1996-97. Από όλες τις συμμετοχές της ποτέ της δεν κατάφερε να προκριθεί από τον 2ο προκριματικό και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είμαστε εμείς οι πρώτοι που θα την αφήσουν.

Την Τρίτη 12/07/2016 ώρα 21:00, η ομάδα μας καλείτε να ανταπεξέλθει εύκολα και γρήγορα το εμπόδιο των Ουαλλών για να έχουμε την ευκαιρία να προγραμματιστούμε έγκαιρα για τον 3ο προκριματικό και συνάμα την είσοδο μας στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League. Υπενθυμίζω ότι ΕΑΝ καταφέρουμε και περάσουμε το εμπόδιο της The NewSaints, τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως Μπάτε, Λέγκια Βαρσοβίας, Δυναμό Ζάγκρεμπ, Λουντογκόρετζ και Κοπεγχάγη. 

Προς δική μου κρίση πιστεύω ο προπονητής μας θα πρέπει να παρατάξει την πιο κάτω 11άδα για το πρώτο μας παιχνίδι για να μπορέσουμε να θέσουμε από αρχής την βάση για την νίκη πρόκριση

Sport---20

Χρειαζόμαστε νίκη με ευρύ σκορ για να μπορέσει ο προπονητής και το μεταγραφικό επιτελείο να φέρουν στον αρχάγγελο «γκολτζή» για να μπορέσει η ομάδα να κυνηγήσει την είσοδο για ακόμη μια φορά στους ομίλους του Champions League και για το 5peat.

Το τραίνο ξεκινάει και πίσω δεν κοιτάει… Πάρε μας στα αστέρια μακριά ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet